www.charlottestorij.nl

Afgelopen  zondag was het zover! Ik rende de ladiesrun samen met 2 lieve collega’s. Spannend, leuk en een uitdaging maar stiekem ook bijzonder omdat dit op vaderdag was. Ik twijfelde eventjes met inschrijven maar na even overleggen was ik er zeker van! Ik ga dit doen. Omdat ik hardlopen leuk vind maar ook zeker voor die speciale persoon. Papa. Op vaderdag hardlopen voor hem is dan zo bijzonder en speciaal. Ik deel vandaag het verslagje en wat foto’s !

 

Rotterdam kleurt 1 keer per jaar helemaal roze in het Zuiderpark! Op 16 juni was het zover. De ladiesrun ! Een afstand van 10 km door het Zuiderpark in Rotterdam met allemaal dames. Hartstikke gezellig, je rent voor een goed doel en uiteindelijk is het een hele sportieve en leuke uitdaging! Ik trainde vanaf het moment dat ik me inschreef, richtte me weer meer op gezonde voeding, at veel kwark en eiwitten en scoorde nog een leuk roze shirtje. Vol goede moed pakte ik mijn spullen, sliep goed en vertrok in de ochtend naar Rotterdam! Samen met mijn collega Lisa pakten we de trein en wandelden we naar het park.

 

 

Aangekomen op het station kleurde het daar al roze, zagen we genoeg hardloop schoenen en menigte met medailles die de kortere run er al op hadden zitten. Dat wekt nog meer spanning op en ik werd licht zenuwachtig. De zon prikte al lekker door en we genoten nog eventjes voor we de start nummers konden ophalen. Nog even wat foto’s maken, een banaantje naar binnen, laatste plas stop en muziek aan en met z’n alle naar de start !! Spannend! De warming up was al bezig, de zon brandde goed op onze huid en de spanning steeg. De laatste 2 minuten gingen in en om 14:15 werd het startschot gelost en konden we beginnen! Met hardstyle playlist in mijn oortjes, een dextro en goede moed begon ik met rennen. Ik wilde geen bepaalde tijd en liep gewoon lekker mijn eigen tempo. Ik moet eerlijk zeggen, het was warm. Maar echt warm. De zon scheen feller dan in de ochtend, we hadden weinig schaduw maar de toeschouwers juichte ons toe en dat gaf je moed om door te gaan !!! Na 1 uur en 15 min finishte ik. Met een tomaten rood hoofdje, zweet druppels, kleine tranen van emotie en een mooie medaille had ik het gehaald !! Zo blij en trots. Deze was en is voor jou papa ❤️

Het gevoel wat je dan hebt is onbeschrijfbaar. Zo blij, voldaan, maar ook moe, pijnlijke voetjes en warm. Maar het was het waard. Nadat we wat foto’s maakten, een energie reep erin knalden liepen we weer terug naar het station. De medaille pronkt trots om mijn nek en ik kijk er heel positief op terug. De eindtijd maakte me sowieso niet heel veel uit, ik deed het echt voor de grote ster daarboven 🙂

Na de run lekker gedoucht, een poke bowl besteld met vis en allerlei groenten en de hele avond een happy feeling. I did it!!!

Heb jij wel eens een run gedaan ?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *