www.charlottestorij.nl

Hey hallo! Daar ben ik weer eens met een product review! De laatste tijd kom ik niet meer toe aan uitgebreide artikels maken en is het vooral erg druk op werk. Maar tussen werk door en in mijn vrije tijd gebruik ik nog genoeg beauty items en verzorgingsproducten! Niet alleen om te gebruiken voor het fijne maar ook om weer eens een review te schrijven! Vandaag deel ik met jullie de superfijne herstellende balsem van Garnier! Een veelzijdig product wat voor meerdere doelen gebruikt kan worden. Kijk je mee? 

Ik ben absoluut een meisje meisje wat houdt van lekker smeren, fijne verzorging voor de huid en altijd wel een lipbalm of handcrème in haar tas heeft zitten. Ik vind het vooral belangrijk als een product makkelijk mee te nemen is en natuurlijk goed doet wat het beloofd te doen. Vandaag heb ik dus de balsem van Garnier om te reviewen! Handbalsem, gezichtscreme, je kan het niet genoeg hebben vind ik zelf altijd. De balm is biologisch en vegan en zit verpakt in een kartonnen doosje. De crème is een samenstelling van ingrediënten die met respect voor de natuur en op duurzame wijze zijn verbouwd en bevat geen dierlijke ingrediënten. De verpakking ziet er leuk uit! Frisse accenten qua kleur. Niet alleen de crème is met respect voor het milieu samengesteld, deze lijn is ook doorgezet naar de verpakking en de tube, die beide 100% recyclebaar zijn. Zowel de verpakking als de tube hebben een mooie en zachte uitstraling, dit door het gebruik van natuurlijke kleuren en tinten. De balm is praktisch, een handige tube die niet te groot of te klein is. De tube bevat 50 ml aan product en hier doe je een ruime tijd mee.

De multifunctionele herstellende balsem is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge of gevoelige huid. De balsem is verrijkt met biologisch geteelde arganolie, karité boter en vitamine E.

Arganolie:

Arganolie bevat een hoge concentratie vetzuren.  Argan groeit in Marokko en wordt traditioneel geoogst. De argan wordt ook wel het groene goud van Marokko genoemd en wordt al sinds eeuwen gebruikt door Berber vrouwen om de huid te voeden. Het is een ingrediënt dat de huid een hydratatie boost kan geven. Daarom gebruiken ze argan in de producten om dehuid te helpen hydrateren en te voeden.

Een heerlijke crème die zowel goed gebruikt kan worden voor handen, lichaam en het gezicht. Zo heb je dus altijd iets bij de hand wat gemakkelijk smeert en lekker voedend is. Het hoofd bestandsdeel in deze crème is de rijke arganolie. Deze biedt intensieve verzorging en hydrateert de huid lekker. Ook zorgt de arganolie voor een mild, zachte geur. De crème smeert goed uit en trekt goed in. Hij is licht qua formule en vooral niet vettig. De textuur is gewoon prima, alleen gebruik ik hem voor mijn handen en eventueel droge plekjes op mijn armen maar niet als gezichtscrème. Ik heb dan liever een wat rijkere, volle crème maar dit is heel persoonlijk. Na gebruik voelt mijn huid heel zacht en fijn aan. Een hele fijne hand crème dus!

Mocht je dus opzoek zijn naar een balm die voor meerdere doelen gebruikt kan worden en houdt je ook van frisse, milde geuren dan is dit eventueel een fijne optie voor je! Ik ben er blij mee en de tube gaat standaard mee in mijn tas. Naar mijn werk, als ik vrij ben of s’avonds uit de douche kom. Eventjes lekker smeren en je huid voelt super zacht aan! Ik merk de laatste tijd door de weersverandering dat ik vooral last krijg van eczeem en droge plekjes op mijn handen/knokkels. Dit product is echt een rescue!

De bio lijn van Garnier bestaat uit nog meer mooie producten en zijn dus echt helemaal biologisch en vegan! Zo is er ook een reinigingslijn met mooie producten! Mocht je benieuwd zijn vind je ze in de drogisterijen en kan je het o.a op bol.com bestellen. De Garnier Bio balm kost €11,99

gebruik jij hydraterende crèmes? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *