www.charlottestorij.nl

Goodmorning! Een nieuwe week met hele fijne dingen in het vooruitzicht! En het word eind van de week prachtig weer! Lente I am ready for you. Afgelopen 2 weken maakte ik weer veel leuke dingen mee. Ook lekker gewerkt, wat vrije dagen, een spa dagje en ik deed mee aan een leuk NS project. Kijken jullie mee? 

We begonnen de week met een fijne quote op de yogi tea zakjes. The art of happiness is to serve all

Ik maakte een foto hart van allemaal zwart wit foto’s. Ik hecht veel waarde aan foto’s en ben weer helemaal blij met het resultaat.

En toen donderdag ochtend zat er iets spannends aan te komen! Vanuit NS werden m’n manager en ik geïnterviewd en werden er film shots gemaakt om een video te maken zodat mensen zien wat ons werk een beetje inhoudt. Ik had er super veel zin in en de dag begon heel goed met deze prachtige lucht. Kon niet beter!

En na een lange, drukke maar vooral hele leuke ochtend filmen zat het erop ! It’s A wrap! En wat was het leuk om te doen!! Een superfijn team, alles verliep soepel en na een interview en de shots was het klaar. Ik liet vooral zien wat mijn werk inhoudt, qua senior taken maar ook wat sfeer beelden uit onze mooie winkel op Utrecht CS!

Het team! Echt hele fijne mensen, de camera man en filmcrew waren heel chill en stelden ons op ons gemak en het verliep vooral heel leuk en soepel ! Ik ben zo enorm benieuwd naar het eindresultaat. We verwachten dat de video over 1 maandje klaar is. Het word dan gedeeld op alle social media kanalen van de NS. Uiteraard zal ik de video ook delen op mijn blog.

En toen ineens de volgende ochtend werden we wakker met sneeuw. Heel veel sneeuw. Het begon rond 11 te sneeuwen en het werd steeds witter. Samen met mijn huisgenootje gingen we even naar buiten om wat foto’s te maken. Brrr wat was het koud!

Na wat foto’s en koude handjes gingen we weer lekker naar binnen. Opwarmen met warme chocolademelk. Toch blijf ik sneeuw heel leuk vinden. Alles is zoveel mooier buiten. Voor een paar dagen dan haha

Erna door naar werk, glibberend en heel voorzichtig door de sneeuwval. Na een productief werkdagje en gesloten te hebben met lieve collega Marleen sloten we de avond af met een wijntje en wat dips. Gezelligheid

Ik had maandag ochtend een shoot in Breda !  Via een Facebook groep kwam ik in contact met een fotograaf die een paar portretjes wilde maken. Breda is trouwens echt een superleuke stad! Binnenkort deel ik de foto’s.

Na een volle week werken, oeps geen foto’s verder begon de zondag ochtend heel erg goed. Samen met babe Yasmin gingen we samen ontbijten bij een supertof tentje in Utrecht. Anna pancakes. En daar eet je pannenkoeken, maar niet zomaar pannenkoeken, pancakes met de lekkerste toppings van fruit, chocoade, bacon, maple syrup. Het was echt smullen. Ik nam de pancakes met warme appel, kaneel, siroop en fruit. Hmmmm!

DO I HAVE TO SAY MØRE?

Een gezellig middag met Yas. We zijn naast fijne collega’s ook beste vriendinnen en doen na werk dus regelmatig leuke dingen samen. Loveyou babe!

De volgende dag weer lekker werken en samen met Yasmin ons nieuwe make-up pallets uitgeprobeerd. Ze maakte een mooie ooglook bij me. Love it!

Woensdag was ik lekker vrij en werd al vroeg wakker. Toen ik mijn gordijn open deed zag ik deze mooie lucht. Goodmorning!!

Ik had een leuke dag voor de boeg want ik had afgesproken met Carlijn! We zijn al meer dan 10 jaar bevriend en hebben nog steeds door Curacao contact met elkaar. Woensdag hadden we afgesproken in Utrecht om te lunchen en lekker bij te kletsen. Gezelligheid !!

Streetfood club! Mijn fave spot in Utrecht op dit moment. Een hele hippe tent met een prachtige inrichting, heerlijke street food, goeie cocktails en een chille vibe. Ik nam hier de noodles met krokant kip en allerlei groente. Isabelle had pancakes met een mierzoete topping.

En ineens wilde ik mijn kamer indeling weer anders. Ik heb een bed met een hoog hoofdbord maar het leek me handig deze eraf te halen zodat mijn bed eindelijk onder mijn raam / balkon gezet kon worden. Het bespaart zoveel ruimte en ben er echt heel erg blij mee.

De dag erna ging ik naar Tiel. Even quality time samen met mama. Buiten wandelen, dushi mee en even een frisse neus halen. ❤️

S’avonds ging ik weer terug naar Utrecht en had even me time. Een keer per week even een maskertje, lekker mijn haar uitgebreid verzorgen met een masker en fijne shampoo, ik gebruik op dit moment de personaliseerde shampoo van Rituals in combinatie met het masker. Heel prettig !

Zaterdag was ik vrij en besloot even een dagje niks te doen. Beetje mijn kamer opruimen, serietjes kijken en s’middags wat boodschappen gedaan en eindigde de dag bij smood juice bar. Met deze fantastische smoothie bowl met acai, noten, fruit en een mermaid staartje haha!

Zondag en maandag werkte ik 2 dagen en de dag erna had ik een Spa dagje met mijn huisgenootje Lisanne. We waren beide toe aan ontspanning en ik had een lekker kortingsbedrag op de Spa dus reden we naar de Zwaluwhoeve! Heeeeerlijk!

Een hele dag chillen, genieten van de warmte van de sauna’s, baden en we boekten ook nog een heerlijk treatment. Tussendoor nog wat gechillt, gelezen, lekker gegeten en we kwamen helemaal zen terug, wat een heerlijkheid !!

De dag erna weer werken en Carlijn maakte dit prachtige kapsel bij me. I love it! Een ingevlochten staart.

In het weekend reisde ik naar Tiel om mama en Isabelle weer even te zien en wat was het ineens zacht buiten ! Een lekker zonnetje, fijne temperatuur en ik maakte onverwachts nog wat foto’s.

Genieten !

En de lucht in Tiel besloot ook weer even mooi te wezen. Ik kan er geen genoeg van krijgen jongens…

En ik sluit de diary af met een werk foto! We kregen eindelijk onze nieuwe soul wear binnen! Kleding voor yoga, slapen en comfortabel en casual voor overdag. Er zitten zoveel leuke items bij!

Dat was de diary! Veel leuke dingetjes, ik onderneem veel met mijn huisgenootje en binnenkort wonen we samen in ons appartementje, superleuk! Verder werk ik volgende week 5 dagen achter elkaar, komt Valentijnsdag eraan en verder gaan we zien wat deze week ons brengt! Bedankt voor het lezen en een hele fijne week gewenst!

Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *