www.charlottestorij.nl

Primark verkoopt leuke, betaalbare en hippe fashion! Het is voor iedereen goed betaalbaar en ze komen elk seizoen weer met trending kleding items en accesoires om je outfit mee te combineren. Altijd leuk! Het is bijna 01 september en dat betekend dat de herfst weer in aantocht is! Dus we mogen onze garderobe weer aanvullen en ik laat je vandaag de Primark herfst- en wintercollectie voor dit jaar aan jullie zien! Kijk je mee naar de nieuwe items?

Toffe outfit zo! Printjes op kleding stukken en schoenen zijn ook weer helemaal in en ik vind vooral het pak heel leuk! Kan je zowel als een geheel dragen maar ook op losse items.

 

Hmmm! Ik krijg helemaal zin in de winter als ik weet dat we onszelf weer in warme truien mogen hullen. Truien met mooie kleuren, printjes en col kraagjes. Cosy!

Prints op prints! Alsof het niet kleurrijker en drukker mag. Ik vind de combinatie gewaagd maar wel heel tof en alle kleuren komen mooi terug! Het jasje vind ik tof want geel en blauw is een prachtige combinatie!

 

Mooie jas die je overal leuk op kan combineren!

 

Die schoenen! Zorgt voor een sportief maar toch casual gevoel die je bij deze outfit krijgt.

Weer toffe printjes gecombineerd met andere prints wat voor een speels en herfstachtig effect zorgt! Is dit zo’n fluffy trui? Volgensmij wel!

Autumn proof met deze outfit ben je zeker! Wat is dit geweldig leuk gecombineerd. Ik wil het jasje en het jurkje sowieso. Ook tof met witte laarsjes voor een accentje in kleur.

 

Een regenjas met een printje! Gecombineerd met een knalgroene broek, sneakers eronder, een warme muts! Leuk!

 

Die jas! I want it! Van bruin naar roze. Ook tof en zo knal je de herfst wel in toch :))

Prachtige laarsjes voor een mooie, betaalbare prijs! Ik vind deze jas met leopard print ook heel tof en echt wel een fashion beeld hebben!

 

En weer een warme, fuzzy trui die je heerlijk aan kan op koudere herfst dagen. De broek vind ik ook heel stoer! Hij is van nep leer en kan je combineren met zowel hakken als stoere boots.

Iets minder mijn stijl maar als je van kleur houdt ga je deze jas helemaal leuk vinden :))

Mijn favoriete qua styling! Jeans doet het altijd goed en in combinatie met een prachtig rode jas die stijlvol staat. Ik vind de oorbellen ook heel stijlvol en de zwarte laarsjes maken het helemaal af. Love it!

Zo, dat was hem, de campagnebeelden van de herfst- en wintercollectie van Primark! Ik vind de beelden heel tof geschoten in de natuur en het roept echt het gevoel van herfst en winter op. De rode jas staat op mijn wishlist en ook qua schoenen ga ik zeker eventjes in de winkel kijken! De collectie begint rond deze periode in de winkels te komen. Wat is jou favoriet? Of vind je deze collectie iets minder?

Eén reactie op “Primark autumn/winter collectie 2018 ★”

  1. José schreef:

    Gave collectie heeft primark weer! Die rode jas zou ik ook graag willen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *