www.charlottestorij.nl
04. 08. 2018

3 augustus werd een spannende dag voor mij en mama! We hadden namelijk een afspraak voor een tattoo gepland en die dag zou die gezet worden! Al eerder waren we langs gegaan voor een eventueel ontwerp, de aanbetaling en ideetjes. De datum stond en afgelopen vrijdag gingen mama en ik naar de tattoo studio! Op naar mijn tweede tattoo! 

Samen met mama wilde ik een tatoeage. Eentje met een hele bijzondere betekenis. Vorig jaar ging het een periode niet zo goed tussen ons en omdat we deze moeilijke periode toch hebben doorstaan en overwonnnen hebben wilde we dit vereeuwigen op ons lichaam. Deze moeilijke tijd heeft ons nu alleen maar sterker gemaakt en onze band is nooit te breken. Daarom kozen we voor een unalome lotus. Dit symboliseert onze periode en voor waar we nu staan.

De lotus groeit namelijk uit vies, modderachtig water maar bloeit uit tot een prachtige bloem. Puurheid, vrede en perfectheid. Daar staat die voor.

Om 13:00 hadden we de afspraak staan! Bij Rebel Tattoo in Tiel! Deze shop word beheerd door Gerrit en hij heeft ook mijn vorige tattoo bijgewerkt waar ik erg tevreden over was! Na een kleine aanpassing in het ontwerp tekende hij de tattoo op een plakkertje en plaatste hij hem op de plek waar ik de tattoo wilde. Eventjes 10 minuutjes laten drogen en daar gaan we!

Van te voren scheren ze het plekje waar de tattoo komt, ontsmetten ze het en dan kunnen we al beginnen! De tattoo was binnen 15 minuten gezet en met een kleine dotwork als schaduw stond die prachtig op mijn rechter pols! Nadat ik geweest was ging mama! Super trots op haar en ik vind het heel stoer want ze heeft geen tattoo’s en dit werd dus haar eerste!

En na een uurtje was het zover! De beide prachtige lotus tattoo’s stonden op onze polsen. We vlogen elkaar om elkaar nek, knuffelde elkaar en er kwam even een traan. Trots op elkaar en dat we deze moeilijke tijd hebben doorstaan <3

De nazorg verschilt per shop maar het belangrijkste is dat je hem de eerste 10 dagen goed spoelt met lauw water, insmeert met de balsem en als je in de zon gaat hem beschermd met een SPF factor. Je mag niet zwemmen en naar de sauna met een net gezette tattoo. Twijfel je, bel dan altijd de shop of studio waar je geweest bent!

Dit is absoluut geen gesponsord artikel maar wilde dit even met jullie delen omdat deze tattoo erg speciaal voor mij / mama is en dit dan ook een apart plaatsje verdiend op mijn blog.

Heb jij tatoo’s met een speciale betekenis?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *