www.charlottestorij.nl

Hee hoi! Ik deel vandaag graag mijn favorietjes op dit moment. Dit kan variëren van kleding tot make-up, lifestyle dingen en muziek. De laatste weken zijn zomers, vrolijk en ik heb zeker wat leuke dingen die op dit moment favoriet zijn of op repeat gaan! Kijken jullie mee?

Mijn Apple watch staat absoluut op nummer 1 favoriet! Ik gebruik deze sinds het moment dat ik hem kocht. Hij is zo fijn. Houdt precies alles bij wat je wilt weten en is vooral heel praktisch met hardlopen! En hij staat gewoon stijlvol toch! Horloges zijn toch wel accessoires die je outfit af maken.

Mijn Dopper fles! Ik had al een licht roze maar die is jammer genoeg mee genomen op het toilet op werk toen ik even zelf weg was. Triest maar het gebeurd nog steeds. Gelukkig kocht ik een nieuwe en dit keer een baby blauw kleurtje. Misschien nog wel blijer mee dan de roze. Doppers zijn zo handig en het is misschien cliché want iedereen heeft ze maar door zo’n fles ga je echt meer water drinken! Bewust. Haha.

Ik liet eind juli een pony knippen. Serieus Charr? Met dit bloed hete weer een pony?! Haha, ja ik dacht een keer wat anders en een pony staat wel lekker speels. Wel zweten inderdaad en soms plakt die lekker als een gordijn tegen mijn voorhoofdje aan maar ben er alsnog happy mee! En het groeit toch wel weer aan mocht ik hem zat zijn 🙂

Salades, salades en nog eens salades.

Ik kan me bijna niet herinneren wanneer ik voor het laatst gekookt heb. Dan bedoel ik echt aardappels, rijst, groentes en vlees. Met dit warme weer vraagt mijn lichaam daar niet om en heeft alleen behoefte aan frisse, lichte dingen. Daarom at ik dus heel veel salades en groentes zoals avocado, tomaat, rucola. Heerlijk licht en toch gezond!

Jaaa! Eindelijk heb ik een nieuwe SD kaart gekocht en besloot dan ook om lekker een rondje te maken met de camera buiten. Zo lekker en fijn. Dushi mee voor de nodige aandacht en gezelligheid en ik kan echt genieten van zo’n avond met een laag staand zonnetje en natuur kiekjes. Ik maak foto’s met mijn canon EOS 600D!

Allemaal favorietjes bij elkaar op het gebied van beauty en skincare! Ik kocht van L’oreal een nieuw product. Een soort leave in masker wat je zowel onder de douche als erna kan gebruiken en ik kan trekken. De geur is zoooo lekker! En het maakt mijn haar super lekker zacht. Ook ben ik fan van de black mud cleansing van L’oreal die er tegelijkertijd voor zorgt dat onzuiverheden goed gereinigd worden. Verder gebruik ik weinig make-up en gebruik ik de conceal stick van Essence op dit moment.

 

Mijn nieuwe tattoo mag niet ontbreken in dit lijstje! Nog kers vers en geen week oud maar wel een absolute favoriet! Ik wil er nog een appart artikel aan wijden met de betekenis, hoe het allemaal ging en eventueel mijn tips!

 

Mijn Mickey trui! Je moet niet aan truien denken met deze warmte maar s’avonds na een sluit dienst of later op de fiets is zo’n hoody heel chill! Ik kocht hem bij Primark voor €10! Aanrader! Super zacht van binnen en ik houdt van de kleur geel

Dit lied. Het word grijs gedraaid op de radio en ook in mijn spotify lijstje staat die op repeat. Ik hou van het genre van Martin Garrix en dan die vibes en stem van Khalid erbij match het tot een 100% goede track! Mijn favoriete lied op dit moment is trouwens youngblood van 5 seconds of summer. Hou op als die komt. Dan gaat de volume knop op 10 en ga ik helemaal uit mijn bol! Haha!

Shoots! Misschien al een beetje voorbij zien komen op mijn Instagram en Snapchat maar ik doe tegenwoordig wat foto shoots! Niet betaald en nee ik wil ook geen model worden maar via Facebook heb ik zo af en toe een samenwerking. Superleuk! Vorige week nog in Nijmegen voor een toffe graffiti muur. Kijk die haai!

 

Mijn balkon! Ik heb hier al heel wat uurtjes gespendeerd in het zonnetje maar ook zeker in de schaduw. Tijdens een lunch, s’avonds laat na werk, met vriendinnen en hapjes of gewoon als ik vrij was. Genieten!

Ik sluit af met deze heerlijke yoghurts van yoghurt barn! Ik ben verliefd op dit tentje en zeker op centraal is het handig als je even een yoghurt on the go mee wilt nemen! Dit was een yoghurtje met brownies, banaan, bastogne koek en natuurlijk een heerlijke topping. Smullen!

 

Zo! Een hoop favorietjes. Ik geniet nog steeds van de zomer, al het lekkere eten en de goede muziek. Heb jij echt een all time favorite? Deel hem graag met me in de comments!

Bedankt voor het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *