www.charlottestorij.nl

Ik had afgelopen weekend een fotoshoot! Via Facebook werd ik uitgenodigd en dit leek me een hele leuke, nieuwe uitdaging en ervaring. Ik wil geen fotomodel worden en er verder niks mee doen maar gewoon een keer leuke foto’s maken in een mooie omgeving leek me tof! Samen met nog een andere fotograaf en een model vertrokken we naar de Loonse en Drunense duinen en maakten we op de bloedhete middag hele toffe foto’s. Ik deel ze graag met je in deze blogpost!

Mijn favoriet! De kleding combinatie zou ik nooit zo gekozen hebben maar het contrast in de foto is tof, mijn blik, de houding. Yes! Blij mee!

Ik vond het heel leuk om te doen! Compleet nieuw want ik ben niet super ervaren met shoots maar wie weet ga ik dit nog wel vaker doen! Ik wil de fotograaf Roger Sanders enorm bedanken voor de samenwerking en de foto’s. Nogmaals wilde ik dit even delen in een blogpost omdat ik de foto’s stiekem wel heel tof vind! Mag je dat vinden over jezelf? Jazeker!!

Wat vind jij van mijn foto’s?

Eén reactie op “in the heat of the desert ★”

  1. Anita te Gussinklo schreef:

    Prachtige foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *