www.charlottestorij.nl

Gadgets, telefoons, de nieuwste apps en snufjes. Iedereen is er helemaal weg van op dit moment. En hoe fijn is dat?! Ik ben altijd al groot liefhebber geweest van Apple. Ik weet nog het moment dat ik mijn aller eerste iPhone kreeg. De iPhone 4 was dat toen nog! Erna kreeg ik de 6 en nu heb ik inmiddels de 7 plus! Nog altijd heel blij mee. Maar Apple heeft inmiddels ook al weer nieuwere telefoons en een Apple watch uitgebracht! Na lang nadenken en een impulsieve aankoop in Den Haag kocht ik de prachtige Apple watch! Ik laat hem je graag zien!

Ik ben een heel impulsief persoon. Ik kan ineens een spontaan idee hebben en het dan ook meteen willen. Zo ook met de Apple watch! Al had ik deze al lang op mijn wishlist staan en legde ik elke maand netjes wat geld opzij. Want eerlijk is eerlijk.. het is een prijzige aankoop! Toch had ik er goed over nagedacht en besloot ik dat ik hem zaterdag wilde! Ik was vrij en het leek me een top moment om hem dan op te halen! Niks bestellen maar gewoon real life kopen in de Apple store!

We gingen eerst naar Utrecht! Ik had van te voren gebeld of ze mijn model en kleur op voorraad hadden en die jonge man zou er een voor me appart leggen. Dus ik helemaal blij naar Utrecht. Toen ik aankwam in de A mac store bleek het horloge verkocht te zijn en was ik dus erg teleurgesteld. Jammer. Want ik had er voor gebeld en ze zouden er 1 weg leggen. Maar de moed zakte maar even in mijn schoenen want al snel belde ik naar Den Haag en daar hadden ze er nog genoeg op voorraad! Dus snel de trein gepakt en op naar Den Haag!

Jaaa! Na een kort trein reisje van een halfuurtje waren we in Den Haag en dat is natuurlijk ook de officiële Apple store! Hij zit in de passage en is een prachtige winkel. Gebouwd in een ouderwetse stijl wat vroeger waarschijnlijk kantoor panden waren. Alleen al een bezoekje waard omdat het zo mooi is! Ik werd super vriendelijk geholpen, ze helpen je met het installeren van je nieuwe toestel/watch en je krijgt meteen een leuke uitnodiging voor een curcus! Gratis! En na 1 uurtje kletsten, alles installeren en afgerekend te hebben kwam er een hele blije Charlotte de winkel uit. Met haar Apple watch om haar pols. Woohoo!

Ik heb de Apple watch series 3 rose gold 38 mm. Je hebt ook nog een groter schermpje en dit is dan de 42 mm. Ik koos de rose gold editie omdat die ook mooi matcht bij mijn iPhone!

Wauw, wat een gadget is dit! Meteen al verslaafd vanaf het moment dat ik hem om had. Hij houdt je hartslag, stappen, aantal verbruikte calorieën bij en de watch is waterdicht. Je kan er dus mee douchen, zwemmen en een regenbui overleeft die ook prima! Natuurlijk geeft die de tijd mooi aan en ontvang je berichten, inkomende telefoon gesprekken en appjes ook via de watch. Ideaal! Het leuke is dat je verschillende scherm wijzers hebt. Een minimalistische met kleurtjes, Mickey of Minnie mousse, eigen foto’s en zelfs een happy pride thema. Heel tof! Je kan je agenda, foto’s, berichten, verschillende apps en activiteiten ring erop openen. Via je iPhone vind je alle opgeslagen informatie terug.

Ik heb de watch nu een ruime week en hij bevalt Supergoed! Een dure aankoop maar wel het geld dubbel en dwars waard! Het is een prachtig horloge, een accessoire en ook nog eens een met technische snufjes! Ik heb er ook al 2 keer mee hardgelopen. Ideaal voor sporters want hij houdt alles bij! Je tijd, hartslag, calorieën en zelfs het weer buiten. Superleuk! Ik ga in september de halve marathon lopen dus is dit een mooie toevoeging om het trainen te motiveren!

De Apple watch series 3 rose gold 38 mm kostte €369,00

Ik kocht hem dus in de Apple Store in Den Haag maar ook A Mac stores en de Mediamarkt verkopen hem. Online vind je hem o.a bij Mediamarkt en bol.com! Bandjes kan je ook daar kopen maar kan je ook goedkoper scoren op Ali Express! Hetzelfde als bescherm hoesjes voor het schermpje.

Heb jij een Apple watch of smart watch?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *