www.charlottestorij.nl

Rugzakken zijn helemaal in! Ik zie ze op het station altijd heel veel voorbij komen en rugzakken worden steeds hipper, leuker en mooier! Ik had altijd al een rugzak van the North face maar die werd een beetje te klein en dus wilde ik iets nieuws. Ik zag op tas.nl een hele mooie rugzak en hij was ook nog eens in de sale! Ik laat hem je vandaag graag zien 🙂

Yay! Happy mee! Ik wilde een rugzak die orgineel is en niet standaard zwart of wit. Ik was aan het rond kijken en zag toen opeens een rugzak met palm bladeren! Love it. Ik ben fan van groen want het is lekker fris en zomers en dit printje kan zowel zomers en in de winter. Hij is wit met een bedrukking van groene bladeren, bruine accenten als riempje en een klein voorvak voorop. Er past zo veel in! Ik reis veel op en neer naar huis ( Tiel ) reis veel voor mijn werk en dan neem je altijd veel spullen mee. In de rugzak past genoeg kleding, schoenen en doordat die diep is past je laptop ook gemakkelijk in het bijbehorende vak. Aan de voorkant kan je nog pasjes etc opbergen. Met een koord trek je hem aan en sluit je hem makkelijk met drukkers. Love it!

Herschel Supply Co. Retreat Rugzak - Grey

Afbeelding komt van bol.com maar dit is de binnenkant. Bekleed met leuke rode streepjes. Fris!

Zoals je ziet zie je de banden ook goed zitten op foto. Het zijn brede banden die de rugzak fijn laten aanvoelen. Aan de achterkant zitten gaatjes die lucht doorlaten en zo voorkom je dus echt zwetende rugzak banden. Ik bestelde hem via www.tas.nl en dit zegt tas.nl er zelf over:

De Herschel Retreat Mid-Volume Rugzak is een stoere rugzak, voorzien van imitatieleren details. Het ruime hoofdvak bevat een 13″ gewatteerd en gevoerd laptopvak, een mediavakje met een doorgang voor een hoofdtelefoon en is af te sluiten met een koordsluiting. De rugzak is dankzij zijn prachtige design en ruime compartiment geschikt voor vele gelegenheden. Het gevoerde rugpaneel en de gewatteerde schouderbanden zorgen voor optimaal draagcomfort.

Ik ben erg mega blij mee! Een opvallende rugzak met een leuk printje waar je genoeg spullen in mee kunt vervoeren. Ik betaalde er nu een mooie prijs voor! Van €89,99 is hij nu te bestellen voor €54,00! Als je hem voor 23:00 bestelt is die morgen in huis!

Wat voor rugzak heb jij ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *