www.charlottestorij.nl

7 mei was een hele feestelijke, gezellige en fijne dag! Al een tijdje hadden we op de planning staan om te gaan uitbreiden naar een groter pand zodat we nog meer ruimte hadden en meer mooie producten kunnen verkopen. Toen ik in Turkije was hoorde ik van mijn manager dat we 7 mei al zouden openen in ons nieuwe, grote filiaal! YAY! Ik was dus optijd terug om bij dit grote feest aanwezig te mogen zijn en ik laat je vandaag graag alles zien! Champagne om 07:00 s’ochtends, heel veel mensen, goodiebags en over blije werknemers! 

 

Om 06:45 stonden we met z’n alle klaar om te openen! De laatste puntjes op de I zetten, goodiebags klaar zetten, alle producten recht gezet en natuurlijk een speech van de baas. Na lang wachten was het moment daar. Er stonden rijen dik voor de deur, pers had zich verzameld en alle werknemers straalden. We openden onze nieuwe winkel! Maar liefst een pand van ruim 140 vierkante meter aan verkoop oppervlak, 2 prachtige water eilanden, kasten met alle rituelen, soulwear, een paskamer en voornamelijk echt de ruimte om te shoppen!


Stilte voor de storm. Het prachtige watereiland met maar liefst 2 water tafels en de grote Sakura boom. Een grote eye catcher voor de winkel!

Alle goodiebags stonden klaar om uitgedeeld te worden! Vol met mooie producten. De eerste 100 klanten kregen een goodiebag en dat liep natuurlijk als een trein!

Die week stond nog helemaal in het teken van moederdag! Dus hadden we onze thema tafel daar op aan gepast en stormden de mensen binnen voor mooie cadeau’s!

Champagne om 07:00 om te proosten op dit mooie succes! Op naar heel veel mooie verkoop dagen in de winkel!

Tussen de drukte door even een foto met mijn lieve collega. Top team!

De hele ochtend liep het lekker door en bleef het druk. Ik kwam gewoon omdat ik het leuk vond en rond 1o uur mocht ik gaan. Ik deelde trouwens de hele ochtend hand massages uit in de rij om de mensen een beetje te vermaken 🙂

Wauw! Ik hou zo van dit werk. Omgang met mensen, de prachtige producten en rituelen van dit merk en het is er altijd bedrijvig. Ik ben trots dat ik bij Rituals werk! Ik wil hierbij ook meteen een heel leuk nieuwtje delen. Ik heb een hogere functie gekregen op werk en ga verder als senior!

Ben jij al langs geweest in ons nieuwe filiaal? We zitten super centraal in het midden van de stations hal tussen spoor 7/8 en 9 en 10 in! Ik kijk er naar uit om jullie daar graag te zien! Ik geniet nog even van dit grote succes. Na morgen begin ik ook weer met werken na 3 weken vakantie. Ik heb er zin in!

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *