www.charlottestorij.nl
05. 05. 2018

Het is net of hierboven een Pinterest foto geplaatst is. Maar het is echt mijn eigen foto waar ik stiekem trots op ben. Hoi! Ik ging gisteren naar de kapper en besloot om weer eens heel anders te gaan. Normaal ben ik heel erg in voor de lange lokken en hair extensions maar nu ben ik mijn eigen lengte en kleur zo zat dat ik verandering wilde! Van mat grijs en hier en daar gele kleuren in mijn haar naar warm blond met een donkere inzet. En de schaar ging in mijn lokken. Kijk mee naar de verandering!

Ik ging naar Salon B en daarvoor de praktijk opleiding. Een vriendin die er haar opleiding volgt zocht modellen voor kleuren en knippen en ik meldde me aan! Kon haar last minute ook nog helpen aan een model dus dat is helemaal fijn! B academy training zit in de Annastraat en is makkelijk te bereiken vanaf het station of het centrum.

Ik was al een beetje aan het zoeken naar inspiratie plaatjes op Pinterest en Instagram. Van het matte grijze wilde ik af en ik wilde mijn oude, vertrouwde warm blonde kleur weer terug. + een stukje lengte eraf zodat het weer lekker healthy keek!

Dus! De stoel in, wassen, kleurtjes mengen en in de verf. Na 20 min uitspoelen, droog föhnen en heel blij worden van de kleur! Warm bovenop met wat lichtere plukken en doorheen. Op een speelse manier. Toen door naar het knippen! Toch altijd een beetje spannend want ik spaar voor lang haar en elke keer weer groeit het scheef of ongelijk. Heel frustrerend! Dus de schaar erin en uiteindelijk is er zo’n 3 tot 4 cm af gegaan. Even slikken maar nu wel heel healthy, gezond en kort haar!

Blij mee? In het begin schrok ik even hoe kort het was. Mijn haar raakte mijn schouders niet meer en zo kort is het nog nooit geweest. Gelukkig groeit het snel weer aan en kan ik nu messy knotjes, opsteken of gewoon lekker los zonder dat het warm word! Ideaal voor de zomer of de vakantie die eraan komt!

Wat vind jij van deze korte coupe?

 

Eén reactie op “short blonde hair!”

  1. Nienke schreef:

    Staat je super goed! Hele leuke zomerse coupe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *