www.charlottestorij.nl

Hey hoi! We zijn weer 2 weken verder en in die 2 weken is er heel veel gebeurd. Of ja, dat klinkt spannender dan het is hoor haha! Ik ging mysterie shoppen voor mijn werk. knipte mijn haar wat korter, deed er een grijsspoeling in, ging proef dineren bij Wagamama en het was extreem koud in ons landje. Ik laat je vandaag weer mijn persoonlijke photodiary zien! Misschien een klein detail wat je is opgevallen, ik heb mijn site en layout even aangepast! En hii! Leuk dat je kijkt :))

Ik kocht een week geleden een nieuw bed dekovertrek. Nu zal je misschien denken, waarom samen? Dekbeddiscounter had een prachtige actie waar we samen gebruik van hebben gemaakt. Namelijk 2+3 gratis! Dus samen overtrekken bestellen is er maar 1 afrekenen! Of de actie nog loopt is mij onduidelijk maar sowieso hebben ze veel mooie overtrekken! Ik koos er een met marble en heel veel roze. Lekker girly!

En meteen nadat ik mijn bed verschoond had mijn kamer netjes gemaakt. Stofzuigen, dweilen en wat nieuwe spulletjes. Want jullie kennen me inmiddels he.. Te veel nieuws altijd haha! Dat kleedje kocht ik bij Action, de rozen haalde ik op de markt en de kussenhoesjes komen van H&M! 🙂

Dat weekend ging ik naar Tiel nadat ik klaar was met een lange dag werk. Want mijn lieve zusje was jarig en dat vierden we met beide oma’s. Super gezellig! Kleine zusjes worden groot! Heel groot, haha.

Ik gaf haar al eerder op de dag dat ze jarig was lekkere chocolade en deze avond had ik het bekende letterboard voor haar gekocht. Deze kwam van Action en ik had er zelf een birthday quote op gezet. Ze was er heel blij mee.

De volgende ochtend lekker ontbijten, Dushi uitlaten en erna door naar vriendlief! Ik bleef dat weekend absoluut niet stil zitten en reisde wat af. Van Tiel naar Veghel en van Veghel weer naar Utrecht. Lekkere daagjes zo! Voor ik ging nog even knuffelen met het leukste hondje <3

Eenmaal in Veghel aangekomen had mijn schoonmoeder weer een heerlijke maaltijd gekookt! En suprise: zwarte penne! Die waren gekleurd met inktvis inkt. Niet dat het anders smaakte hoor maar het zag er vooral heel tof uit. We aten er grote garnalen, knoflook marinade en rucola bij. Yum!

 

Maandag avond ging ik met een vriendin mee naar haar school. Ze is bijna afgestudeerd voor kapster en ze had een model nodig. Aangezien mijn haar aan een kant weer lekker ongelijk was en mijn uitgroei enorm was ging ik met haar mee! Na 3,5 uur highlights, folies in mijn haar, wasbeurten en de schaar erin was dit het eindresultaat! Heel erg happy mee. Het is een beetje assig grijs met veel plukjes en een lekkere lengte die gewoon heel leuk staat!

S’ochtends in het daglicht zag het er nog toffer uit! Echt grijzig. Love it!

Ik ging door naar Utrecht en vanuit daar met collega’s naar Nieuwegeijn en Nijmegen. Waarom? We mochten voor Rituals gaan mysterie shoppen! Superleuk om te doen. We moesten letten op de manier waarop we geholpen werden maar ook de uiterlijke verzorging van de medewerksters. Het was een hele leuke ervaring. Na afloop besproken we de resultaten in een gezellig koffie tentje en dronken we warme thee uit een thee bloem. Heel gaaf!

 

Even een foto van mij en mijn nieuwe haar! Love it so much!

De volgende dag hadden we een team meeting en bespraken we met het hele team de resultaten. Na de meeting ging ik mee met Yasmin en kletsten we lekker bij, keken films en liet ik heel onverwacht een 2e gaatje in mijn oor schieten!

De volgende ochtend ging de wekker vroeg want ik moest openen. En het werd een lange zaterdag dienst. Van 07:45 tot 18:00. Ik stond op met deze prachtige lucht en dat maakte een heleboel goed

WEEKEND! Ik sprak af met Romy en we doken even een photobooth in. Eindresultaat!

Lekker Utrecht in, winkeltjes kijken en ergens lunchen. Het was gelukkig redelijk goed weer en dus kon de jas zelfs even uit!

We lunchten bij een heerlijk tentje in Utrecht aan de Oude Gracht. Tok Tok heette het volgensmij. Ik nam een goed gevulde boeren boterham met oude kaas, sla, dressing en tomaatjes. Genieten!

De rozen hebben serieus 2,5 week gestaan en dat van de markt! Ik was echt verrast. Verse bloemen zijn zoo leuk en fijn in je kamer. Geven mij echt een huiselijk gevoel. Like it!

 

En toen waren we ineens 1 week verder. Ik was samen met Yasmin uitgenodigd om een preview dinner te hebben bij Wagamama. Dat werd namelijk die week geopend op Utrecht Centraal! Gratis food en een preview dinner laten we ons geen 2e keer zeggen en dus gingen we er dinsdag avond heen. De inrichting en sfeer was meteen goed en leuk!

YUM! My face when I see good food. Ik bestelde een bowl met bruine rijst, kip teriyaki en heel veel groenten. Het was fantastisch lekker, de smaken bij elkaar, de wijn en de bijgerechten die je samen kon delen. Love it!

Mijn heerlijke bowl vol met lekkers. Als ik dit weer zie krijg ik weer trek haha!

Een hele gezellige avond <3

Toen ik thuis kwam maakte ik nog even een bananen brood voor de rest van de week als healthy snack! Heel makkelijk te maken. Op mijn site staat een recept die ik ooit met jullie deelden. Ik snijdt ze dan in plakken en vries ze in zodat ik elke dag een plak mee naar werk kan nemen 🙂

OH jongens wat was het koud. Ik ging dik ingepakt naar werk toe en ook op de fiets zat ik nog te bibberen. Maarja iedereen had er last van. Dus met dikke truien onder de werkkleding en warme bekers thee tussendoor aan de slag! Gevoelstemperatuur -7 of -12 is echt wel extreem koud..

Dat weekend ging ik weer naar Tiel! Samen met Isabelle wat tijd doorgebracht, nieuwe foto’s gemaakt en ik waagde even een voet op het ijs. Zie de foto en vul dan zelf maar in hoe hard we gelachen hebben. Serieus, wat ben ik hier aan het doen? Haha!

SISTERS <3

En alweer bijna weekend en dus even lekker ongezond doen en een bestelling plaatsten bij Burger me. Een crunchy kip burger met frietjes en mayonaise. Zo lekker!

WEEKEND! Mijn haar op een fijne lengte, het tweede gaatje waar ik heel blij mee ben en een happy minded Charr! Ik werkte zaterdag tot 17:00 en had erna heerlijk even niks. Vriendlief moest werken, Tiel was ik pas geweest en dus  keek ik de hele avond series op mijn kamer met veel kaarsjes aan. Gezelligheid <3

Hello weekend, I’m so happy to see you! Letterboard is van de Action.

Zondag sliep ik heerlijk uit en bleef lekker lang in mijn pyjama rond lopen. Ik ontbeet met deze breakfast bowl met kwark, chocolade schelpjes, sinaasappel, banaan en granaatappelpitjes. Healthy!

L A Z Y  S U N D A Y

Even een nieuwe social media foto van mijn nieuwe haar. I love it!

Nadat ik een paar aflevering had gekeken, mijn kledingkast had uitgezocht en het wel een beetje zat was in mijn kamer besloot ik even naar Bagels te gaan. Even een koffietje, bagel eten en mij focussen op dingen betreft werk en de site. Ik kan me dan veel beter concentreren!

Cappuccino’s, een bagel met warme geitenkaas, honing en walnootjes en een goede sfeer. Mijn favoriete plek om zondag door te brengen!

En s’avonds ging ik toch onverwachts even langs huis. Even knuffelen met Dushi en bijkletsen met mama en Isabelle. Ik pakte om 22:00 de trein weer terug naar Utrecht.

En dat was de diary! Lekker lang want hij was dus weer van 3 weken lang. Ik merk gewoon dat werk natuurlijk op prioriteit nummer 1 staat, ik veel bezig ben met mijn kamertje en het op en neer reizen naar huis of vriendinnen. Aankomende week word ook weer leuk en druk! Vandaag was ik nog vrij, heb ik heerlijk series gekeken en gezond gekookt. Morgen een dagje werken. Woensdag spreek ik af met een vriendin uit Curacao. Hoe ziet jou week eruit ? Bedankt voor het lezen en tot de volgende diary!

Eén reactie op “photodiary / korter haar, wagamama, extreme kou”

  1. Elana schreef:

    Wat een leuke diary! Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *