www.charlottestorij.nl

Ik ben gek op de Primark, je hebt er vaak leuke dingen voor weinig geld. Ik moet zeggen dat het niet altijd van de beste kwaliteit is, maar simpele basics vind ik er altijd erg prettig van. Als ik dan toch bij de Primark ben snuffel ik ook eventjes bij de HOME afdeling want vaak hebben ze daar ook hele leuke dingen. Ik kreeg een persbericht binnen met de nieuwe HOME collectie voor het voorjaar en de zomer en kon het niet laten om deze met jullie te delen! Omdat ik nu op mijzelf woon ben ik continu naar home decoratie, kussen hoesjes etc te kijken. Ik deel vandaag graag met jullie de leuke collectie!

Ik vind de collectie erg mooi en simpel, het zijn vooral veel natuurlijke en industriële materialen waar gebruik van wordt gemaakt. Op deze foto vind ik de waxinelichthouder en het potje in draadmand super tof.

Kussens en warme kleden, ik kan er geen genoeg van krijgen! Maakt me niets uit of het nou warm of koud buiten is, het geeft toch altijd sfeer aan je huis. Kussens met die ruffels, fuzzy details en bloemen printen zijn weer helemaal in!

De letterborden zie je tegenwoordig ook overal terug! Een erg leuk idee om via daar leuke quotes, verjaardagen enz bij te houden. Het geeft veel sfeer aan je huis en omdat het een trend is erg leuk dat de Primark dit ook in haar collectie heeft zitten ! Hoe leuk als je dit combineert met een licht streng 🙂

Die kussens en accessoires, echt super leuk! Allemaal pastel tintjes die zorgen voor een heel lieflijk interieur. Vaasjes en lege flessen met bloemetjes maken het ook meteen heel lente achtig! En een heel goedkoop alternatief 🙂 Lege flesjes heeft iedereen wel toch!

Planten, de country achtige style in je huis en een half afgemaakt kleedje aan de muur. Het helemaal hip want je ziet het in elke interieur winkel voorbij komen. Budget tip, bij de Action heb je nu ook zulke kleedjes voor nog geen €5,00 per stuk! Leuk om een stukje muur mee op te pimpen toch 🙂

Dit dekbedovertrek is echt prachtig! Een bloemen print die lekker druk oogt maar je wel heel tof kan combineren met wat rustigere accesoires en bijvoorbeeld mooie groene planten. Ik heb zelf geen ervaring met de dekbedovertrekken van Primark maar ik denk dat ze goed van kwaliteit zijn en heerlijk zacht liggen!

Hoe leuk zijn al deze kussens en accessoires? Fris, met dieren en printjes die toch echt de lente en zomer feelings op doen roepen! Die LED cactussen zie je ook steeds meer voorbij komen. Heel leuk!

De neon flamingo en cactus lampen kunnen blijkbaar nog steeds en ik vind het ook nog steeds leuk!

En dan als laatst deze sfeerfoto met een super leuk dekbedovertrek. Fris, zomers en kan je leuk decoreren met kussentjes of plaids. Maakt niet uit of het nu zomer of winter is, dat kan altijd toch? 🙂

De Primark HOME collectie zal in delen in de winkel komen te liggen met vriendelijke prijzen voor iedereen. Wat vinden jullie van deze collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *