www.charlottestorij.nl

Het is overduidelijk winter in Nederland. Koude dagen, sneeuw die een paar dagen voor een winter wonderland zorgde en we klagen allemaal weer over droge lippen en een schrale huid. Niks fijners om je dan heerlijk te hydrateren en verzorgen met fijne producten van Kneipp! Speciaal voor deze koude winterse maanden brengen ze 2 heerlijke body crèmes uit. Ik laat ze je vandaag zien!

Als je aan mij vraagt wat ik één van de lekkerste merken vind dat gewoon bij de drogisterij verkocht wordt qua geuren en texturen dan noem ik zeker Kneipp. Ik denk dat jullie allemaal wel bekend zijn met het merk en misschien ook wel zien dat ze steeds hipper worden. De klassieke glazen flesjes met oliën voor in bad en op het lichaam zijn er zeker nog steeds maar naast die producten heeft Kneipp echt een heel groot assortiment met heerlijke producten voor het lichaam. Nu zijn er ook twee nieuwe body crèmes! Een variant met patchouli en een met zijdeboombloesem. De verpakkingen zijn altijd super mooi. Strak, simpel maar heel mooi passend bij het merk. De basis is wit en hier is een zachte kleur aan toegevoegd. De potten bevatten 200 ml product.

 

Wisten jullie trouwens dat de producten van Kneipp alleen maar natuurlijk oliën bevatten? Mild zijn voor alle huidtypen en zachte geuren gebruiken? Dat alle producten vrij zijn van paraffine, siliconen, minerale oliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen? En dat de producten natuurlijk niet op dieren getest zijn.

body crème patchouli & shea butterDe eerste variant! Die met patchouli en shea butter. Een heerlijke geur combinatie en ik ben zelf erg weg van de geur van patchouli. Vaak zit dit ook verwerkt in parfums.Patchouli werkt kalmerend en ontspannend. Heerlijk na een drukke dag of voordat je je dag start! Hmm! Deze body creme is wit met licht groene accenten. De pot ligt fijn in de hand en heeft een gemakkelijke draai dop.

 

 

Deze body crème is perfect om je drukke dag mee te beginnen of af te sluiten. De warme zachte geur van etherische patchouliolie werkt kalmerend en bezorgt je een ontspannen gevoel. Deze crème bevat ook sheabutter; de ultieme verzorging voor je huid. Dat kunnen we wel gebruiken met deze koude maanden!  Qua structuur is deze net zo zacht, lobbig en romig en trekt ook lekker vlotjes in. Ik hou wel van een body verzorging die lekker dik qua structuur is en lekker intrekt. Hij maakt mijn huid heerlijk zacht en de geur is geweldig. Zo licht en fijn!

body creme patchouli €9,99 

 

body creme silky secret


 

De tweede variant is een echte favoriet voor de echte dames die van een zachte, bloemige en poederige geur houden. De silky secret met zijdeboombloesem maakt je huid heerlijk zacht. Het is een heerlijke, warme aangename geur die schoon en fris aanvoelt. Ik wil een wasmiddel in deze geur! De pot heeft accenten met roze en dezelfde gemakkelijke draai dop.

 

LOVE it! De geur van deze crème is zo zacht, vrouwelijk en subtiel zoet. Na het douchen smeer je hem gemakkelijk op je huid en laat hem zijde zacht, schoon en fijn aanvoelen. Deze crème is verrijkt met melk proteïnen die je huid nog zachter maken.  De body crème voelt zo zacht als slagroom aan en smeert gemakkelijk uit over de huid. Hij trekt redelijk snel in en laat inderdaad geen plakkerige laag achter, ideaal.

body crème silky secret €9,99

Ik ben helemaal weg van deze heerlijke voedende en rijke body crèmes. Ze maken je huid heerlijk zacht en beide varianten zijn erg fijn. Houdt je meer van lichte geuren dan is de patchouli heerlijk voor je ! Ga je voor zacht, bloemig en poederig? Dan kies je silky secret! De crèmes trekken snel in, laten je huid heerlijk ruiken en voeden ze intens. Dat is wat we nodig hebben met deze dagen! Ja, Kneipp heeft goed werk verricht! Dus ben je nog op zoek naar een leuk kerst cadeau? Deze leuke potten zijn budget proof en voor €9,99 verkrijgbaar in alle drogisterijen

Wat vind jij van body crèmes?

2 reacties op “Kneipp silky secret & patchouli body crème”

  1. Nienke schreef:

    Mooie foto’s en fijne uitgebreide review om te lezen! Klinken als hele fijne body crèmes. Zelf heb ik voor nu genoeg smeerseltjes om mijn huid mee te verzorgen, maar ik ga zeker eens in de winkel ruiken hoe ze zijn. 🙂

  2. Nienke schreef:

    Vooral deze tijd van het jaar ben ik gek op body creme. De kou droogt mijn huid heel erg uit dus het komt altijd goed van pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *