www.charlottestorij.nl

Het begint nu echt winter te worden. We lopen allemaal weer met warme sjaals, de winterjas mag weer aan en het enige waar we nog behoefte aan hebben zijn warme drankjes, chocolademelk en kruidnoten. De winter is nu echt begonnen! Gelukkig zijn er mooie dagen bij met fijne zonnetjes, wel een gevoelsmatig koude temperatuur maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben gek op de winter! Esprit heeft heel veel mooie items waarmee je de winter gaat rocken! Kijken jullie mee naar mijn must haves?

Stretchjeans met knopen voorop

Een mooie jeans is ook erg handig deze maanden! Lekker warm en in combinatie met warme sokken blijven je benen en voetjes ook lekker warm. Deze jeans is van stretch en in 2 kleuren te verkrijgen. Deze dame heeft hem gecombineerd met een warme trui, een parka en een leuke sjaal in kerst kleuren. Pretty!
€79,99

edc - Fijngebreide kersttrui

Hoe leuk is deze trui! Om helemaal in kerst sferen te komen zit je met deze zeker goed. Een hertje in een leuk patroon op een mooie rode stof. Dit kan je op eindeloos veel manieren combineren. Draag hem met een rokje voor een speels effect of een jeans voor casual en chill! Comfortabele winter maanden met deze leukerd!
49,00

Trui van gestructureerd breisel met wol

Trui jurken! Ik ben er helemaal verliefd op. Ze zitten heerlijk warm maar staan ook nog eens heel fashionable. Combineer hem zoals deze dame heeft gedaan met een mooie parka jas of andere stoffen mantel voor een chique resultaat. Een trui jurk is helemaal in!
€79,99

Esprit - Trui met wol en winters motief

Snowman! Hallo sneeuwpopje op mijn leuke trui. Grijs met wit en rood staat zo kerst proof. Een warme trui om lekker de winter mee door te komen. Met wol van de binnenkant.
49,99

Licht vest met mohair

Alle items hier zijn tof en komen van Esprit. Hoe leuk is dit vest/jas model met fuzzy stof en een panter print? Dat is ook weer helemaal hot, en hoe meer printjes hoe leuker! Dit vest is gecombineerd met een leren rokje, een simpel shirtje, hoge laarzen en een petje. Voor een stoere look! Maar deze kan ook heel chill zijn tijdens een netflix dagje!
79,99

Het is Kerst! Deze katoenen trui zorgt als cadeau of zomaar altijd voor een feestelijke stemming.

Nog een heerlijke trui in een printje die goed bij deze tijd past. Kling klokje, klingelingeling! Ze combineert hem met een rood shirtje eronder voor een extra speels effect.
29,99

Esprit - Doorgestikt sweatshirt van een katoenmix

Een trui in een zacht roze, zoete kleur. Voor degene die nog even lekker willen opvallen. Leuk detail aan deze trui is dat er op de mouw mooie borduursels van bloemen afgebeeld staan. Pretty en lekker warm! Ze heeft hem gecombineerd met een zwart, leren legging voor een stoerder effect. Toffe combinatie!
39,99

Esprit - Bomberjack van fluweelzacht nicky velours

Dit bomberjack… In love! De kleur, het stofje. Alles is helemaal winter proof. Dit is een velvet bomberjack. Fluweel is ook helemaal de trend en zie je in jurkjes, shirts, jasjes en vesten. Heel stijlvol, chique en lekker warm! In een prachtige bordeaux rode kleur die voor nog meer warmte zorgt tijdens de koude dagen.
€69,99

Esprit - Military pet met wol kopen in de online shop

Dit hoort dan niet zo zeer bij winter maar onze haren en hoofd willen we ook warm en netjes houden. Tegenwoordig zie ik deze petjes steeds meer voorbij komen en I love it! Een wollen petje in stoer donkerblauw om bij elke look te kunnen dragen.
29,99

Wij zijn nog altijd dol op parka`s. De nieuwe, zachte details van imitatiebont maken ze zo onweerstaanbaar!

Winterjassen mogen niet ontbreken natuurlijk. Voor als je op de fiets zit, onderweg naar school bent of gewoon warm ingepakt wilt zijn. Daarom sluit ik af met deze warme winterjas. Een parka met een bont kraag, een warme capuchon en heerlijk warme voering. Prachtige kleur en helemaal winter proof
€159,99

En dat waren mijn favorieten om een heerlijke warme winter te hebben. Op Esprit.nl hebben ze nog veel meer mooie winter mode, lekkere warme sjaals, leuke sokken en feestelijke items voor prachtige feestdagen! Kijk snel op de site of in de winkels voor deze mooie mode items!

Welke is jou favoriet?

2 reacties op “een warme winter met Esprit”

  1. Manon schreef:

    Ze hebben mooie jassen bij Esprit.

  2. Nienke schreef:

    Wat een leuke items! Mijn ogen zijn eigenlijk nooit zo op Esprit gericht, gek want ze verkopen wel hele leuke kledingstukken. Snel maar eens gaan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *