www.charlottestorij.nl

Nu ik eindelijk mijn eigen plekje heb kan ik maar blijven decoren en dingen op blijven zoeken om het gezellig te maken. Ik zag vaak op Pinterest foto ideetjes maar die waren in mijn kamer in Tiel niet haalbaar door de schuine muren. Nu heb ik genoeg grote oppervlaktes op de muur vrij en maakte ik mijn eigen pixel achtige foto hart!

 

Wat je nodig hebt is heel easy! Dubbelzijdig tape of van dat plak spul voor de muur en foto’s! Heel veel foto’s! Het liefste en mooiste kan je foto’s gebruiken in dezelfde kleur thema’s. Ook de afmeting en vorm moet hetzelfde zijn. Mijn foto’s moesten allemaal lang werking zijn en 10 bij 15 cm. Ik heb voor het hart 45 foto’s gebruikt. Bij kruidvat of Hema kan je voor nog geen 0,15 cent per foto afdrukken!

Het patroon wat ik erbij gebruikte. Wanneer je je foto’s horizontaal hebt krijg je wel een mooier hart maar al mijn foto’s maak ik altijd diagonaal. Opzich kan dat ook prima! Je moet goed tellen en kijken waar je welke foto wilt. Rij 1 bestaat uit 4 foto’s, rij 2 uit 6, dan gevolgd door 3 rijen van 7 foto’s en zo bouw je het hart af naaf 5,4,3 en 1 foto.

Dan word het plakken, kijken waar je de foto’s wilt hebben en het hart maken!

Het eind resultaat! Ik ben er super blij mee! Het is niet per direct een echt duidelijk hart achtig vormpje maar het idee is leuk en door de foto’s die ik gebruikt hebt word het een persoonlijke touch op de muur die mijn kamer helemaal vrolijk maakt! Als ik even naar de muur kijk zie ik dingen die mij blij maken! Mijn lieve vriendinnen, mijn vriend, latte arts, donuts. Alles wat ik leuk vind hangt er op!

Leuk idee, voor de herfst en winter kan je natuurlijk ook gewoon 45 foto’s van Pinterest halen. Of straks met kerst een kerst achtig theme maken! Tegenwoordig kan je online ook voor weinig veel foto’s bestellen!

Wat vind jij van het hart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *