www.charlottestorij.nl
05. 11. 2017

Zondag! Een van mijn favoriete dagen in de week. Je kan heerlijk uitslapen, ontbijt op bed, chillen en daarna zelf kijken hoe je hem invult! Ik ben net terug van een leuke ochtend en kleine middag met vriendlief. Met ontbijt op mijn balkon, een lunch met het nieuwe broodje bij de McDonalds en even Utrecht in. Het regent nu mega hard dus de kaarsjes staan aan en ik deel vandaag de happy thoughts met jullie!

foute kersttrui kerstmis

Het is nu november maar voor je het weet is het kerstmis! Dan mogen de foute kerst truien niet ontbreken! Hoe fout js de eerste. Met een grote gouden strik op de borst. En die ernaast, met de gezellige en drukke pom pom balletjes. Like!

snelle noodles met broccoli en biefstukreepjes

Een lekker easy recept maar wel gezond voor de zondag! Biefstuk met noodles. Hoe maak je het? Snijd de biefstuk in reepjes. Doe ze in een plastic zakje. Klop 60 ml zonnebloemolie, 1 theelepel knoflook, rode wijnazijn, honing, peper, zout en 120 ml van de sojasaus door elkaar tot een marinade. Doe bij het rundvlees in een zakje. Leg in de koelkast. Pak er een wok of een grote koekenpan bij, voeg wat zonnebloemolie toe en bak de biefstukreepjes in twee porties bruin aan beide kanten, gedurende 1,5e minuut. Ze zijn het meest mals als je nog wat rode stukjes ziet. Haal de biefstuk uit de pan en zet opzij in een kommetje. Noodles erbij koken en smullen maar!

 

Nog een cadeau nodig voor sinterklaas of kerst? T’zusje heeft nu een winkel met exlusieve zusjes items. Je kan natuurlijk een cadeau bon geven maar hoe orgineel is dit! Een wijn pakket van je favoriete restaurant met 2 zusjes wijn glazen. Ik zeg: een uniek cadeau voor een echte wijnliefhebber!

I Photographed The Half-Mythical Land Of Transylvania.

Een prachtig landschap waar ik super rustig van word. Ik zou deze zo printen voor in mijn kamer als wand prent. Prachtig toch?

Deze stoel moet je hebben voor de zondag! Lekker jezelf in nestelen en jezelf erin opsluiten door hem meteen als deken te gebruiken. Netflix aan en cuddlen maar! Waar je hem kan kopen heb ik helaas niet kunnen vinden maar I love it!

Halloween is dan al geweest maar deze wilde ik nog even delen! Justin Timberlake met zijn vrouw en kind pakte groot uit door als Toy Story figuren te gaan. Love it!

Een onder water restaurant! Noorwegen heeft het hoor jongens. Als je de afbeelding ziet van het gebouw steekt er een stuk uit de zee/water. Heel gek. Maar binnenin is het prachtig! Dit zou ik echt wel mee willen maken van binnen. Visjes kijken terwijl jezelf lekker zit te dineren!

 

Zoek je nog een uniek cadeau voor sinterklaas of kerst? Koop dan een fuck cadeau voor iemand. Deze kaars bijvoorbeeld. Hij loopt met kaars vet en al uit z’n neusgaten. Wel een beetje een lullig cadeau Haha!

Chiang Mai, Thailand

OHHH… onder foto’s van couples maak ik mezelf altijd gek. Dit is toch prachtig. Als ik ooit ga trouwen wil ik ook een hele unieke , mooie trouw foto. Dit is ergens in Thailand. Prachtig.

Salade met zoete aardappel

Nog een lekker recept wat ik deze week ook ga maken! Lekker herfstig met zoete aardappel en pompoen. Verkruimelde feta, granaat appel en spinazie. Heb je meteen je vitamientjes binnen met deze salade!

Wild-European-Hamsters

Fijne zondag allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *