www.charlottestorij.nl
02. 11. 2017

Jongens, het is alweer November! Wat vliegt de tijd toch… Voor we het weten staat de kerstboom alweer en is het 2018.. Ik blijf het ieder jaar snel vinden gaan. November dus. De maand waarin het lekker veel regent, we allemaal weer massaal klagen over kou en we stiekem blij zijn dat de kruidnoten weer in de winkels liggen! Ik vind november helemaal niet zo erg en houd juist van de gezelligheid die er bij komt kijken. Ook moeten we aan de regenbuien geloven maar gelukkig heb je tegenwoordig hippe regenlaarzen en jassen die je er bij helpen! Ik laat je vandaag mijn RAINS jas zien!


Thanks to boyfriend die foto’s maakte voor dit artikel! Je bent een schat Rob! Want dat gaat dan zo: ja liefje je moet even die capuchon zo doen, kijk eens naar links, Hey liefje doe eens alsof het regent! Haha! <3

De RAINS Jacket regenjas is een stijlvolle en waterdichte jas die zorgt dat je lekker droog blijft zonder dat je een klam gevoel krijgt. Ideaal tijdens een hevige regenbui terwijl je dus op de fiets zit. Deze jas is gemaakt van een sterke combinatie van polyester en PU die zorgt voor een warme en waterdichte jas. Om te zorgen dat water ook via de naden niet in de jas kan komen zijn deze geseald. Door deze combinatie is deze jas waterdicht tot een waterdruk van wel 6000 mm. Om te voorkomen dat je een klam gevoel krijgt in deze waterdichte jas zijn er verschillende ventilatie gaten verborgen onder de flap aan de achterzijde. Daarnaast heeft deze jas speciale ventilatieopeningen onder de oksels waardoor de jas ook daar ook beter ventileert. Ideaal!

Ik ben normaal niet zo van de regen jassen of regen pakken maar nu ik in Utrecht woon is het toch wel heel handig! Vooral als je niet nat geregend wilt worden en droog aan wilt komen op je werk. Dat is echt heerlijk! Normaal gesproken regende mijn sjaal, leren jasje en haar helemaal nat maar nu houdt deze jas me heerlijk droog! De jas heeft nog 2 zakken die ook water dicht zijn, een makkelijk druk knoop systeem en een capuchon die je haar droog houdt. Ik ben verliefd! Ik koos express een lekker opvallend kleurtje: roze! Zo ben ik op een grijze regen dag toch nog het zonnetje in huis! Haha

De jas komt van regenlaarsexpert    waar je nog veel meer toffe items hebt om de regen maanden veilig door te komen! Denk aan regenlaarzen, andere jassen, tassen en beschermers. Ik zou zeker een kijkje nemen op de website! De service was fijn, verzending gratis en je hebt keus uit een ruim assortiment. Mijn jas is er in 12 uitvoeringen en je kunt kiezen uit verschillende maten en kleuren! De RAINS jas kost €79,95

Wat vind jij van deze regenjas?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *