www.charlottestorij.nl

 

Goeiemorgen! Ik heb al 2,5 week geen Photodiary gemaakt en vind dit altijd zo leuk omdat je een kijkje neemt in het persoonlijke leven en ik graag veel foto’s maak en deze deel op social media. Afgelopen weken waren druk! Ik ben inmiddels verhuisd naar Utrecht, de moeilijke datum 20 oktober is voorbij en verder doe ik veel leuke dingen met vriendlief en vriendinnen. Kijken jullie mee naar een grote diary?

Dit is bijna 3 weken geleden! Toen woonde ik nog in Tiel. Hier was ik een dagje vrij en wandelde ik lekker met Dushi. In het zonnetje met veel herfst blaadjes!

S’avonds had ik afgesproken met Trienke. We gingen samen koken, lekker bijkletsen en gewoon lekker chillen. We maakten roerbak groenten met rijst, rucola en kroepoek. Was lekker en voedzaam!

leukerd <3 ik bleef slapen want de volgende dag werkten we beide een ochtend dienst dus kwam dat goed uit!

De volgende dag moest ik werken en was de nieuwe Limited edition in de winkel! Anahata! Het is een heerlijke geur met rozenhout en dennen. De foams vind ik persoonlijk Superleuk vorm gegeven. Love it! 

Dierendag! Ik ging even foto’s maken met mijn leukste hondje Dushi. Ze ging ook echt poserend voor de camera staan. Gek beestje.

S’middags met een vriendin naar de stad. Even samen lunchen en erna liet ik mijn wenkbrauwen doen. Met shapen, epileren, harsen en bij tekenen. Love it! Zo strak en mooi in vorm. Inmiddels is het weer een warrig bosje hoor Haha!

Die zaterdag ging ik weer uit eten maar dit keer met werk! S’middags hadden we een werk bespreking met alle full timers en daarna een heerlijk etentje! Bij RAAK in Utrecht!

Ik nam als voor gerecht carpaccio, hoofd gerecht gegrilde zalm met groenten en frietjes en als toetje speculaas cheesecake. Met veel wijn, leuke collega’s en lekker eten een top avond!

Zondag was ik vrij en genoot ik van een lazy sunday! We hadden op de meeting de foam en body cream van anahata gekregen dus ik dook lekker de badkamer in en verzorgde mijn hele lichaam met de heerlijke spulletjes.

S’middags maakte ik foto’s van anahata want ik kocht zelf de massage kaars nog. Dat artikel is inmiddels online gekomen en kan je terug vinden op de site! De foam is heerlijk!!

Zondag avond maakte we het gezellig thuis. Omdat ik dus op kamers ga en mama dat moeilijk vind maakte Isabelle en ik de tafel gezellig, dronken we wijntjes en kocht ik lekkere hapjes voor een borrelplank. Heerlijk de hele avond snacken en lekker tv kijken!

De plank! Ik had van alles erop. Wraps met kipfilet, worstjes, kaas, brie, toastjes, komkommer en augurk. Heerlijk om weg te snacken!

Maandag was ik ook vrij en ging ik samen met mama even naar Kwantum en Leenbakker om alvast te kijken voor gordijnen, meubeltjes en leuke accessoires. Na afloop dronken we koffie met iets lekkers bij van de Valk. Gezellig!

De volgende dag weer lekker werken en ik maakte een gezonde salade om te eten. Met rucola, een hard gekookt ei, komkommer, tomaat, nootjes en ijsbergsla. Erg lekker!


Voor mijn dienst begon ging ik naar de kapper! Mijn haar was erg ongelijk en het werd tijd om er een stuk af te knippen. Spijt?! Nee dat niet! Het is nu lekker gezond en mooi op gelijke lengte. Ik was het nog steeds met zilvershampoo voor de grijzige waas.

Pretty hair! Na de kapper dronk ik samen koffie met mijn zusje in Arnhem want die gaat daar naar school. Het was gezellig en na de koffie ging ik door naar werk!

Zaterdag middag: gespot: Charlotte op het terras met een cappuccino! Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan koffie en vooral latte art! Love that!

Zondag hadden we een verjaardag van onze oma die 85 werd. Ze had een leuk cafeetje afgehuurd waar we met een groepje van 25 het vierde. Het was erg gezellig!

Neven, nichten en lieve oma!

Maandag was ik al druk bezig in mijn hoofd en de voorbereidingen voor de verhuizing. Ik schreef alles op papier wat ik mee wilde, maakte financiële lijstjes en pakte alvast wat kleine spulletjes in. Spannend!! Dat nieuwe weekend zou ik ofer verhuizen.

Jaaaa! Dinsdag avond na werk kreeg ik de sleutel! Yesss! Ik had de huur al een deel betaald van oktober dus mocht er vanaf dat moment in! Woohoo! Superfijn!!

De volgende dag weer lekker werken. Nadat ik de sleutel kreeg moest ik 4 volle dagen werken en dat was best frustrerend want ik wilde veel aan mijn kamer en de verhuizing doen Haha! Ik haalde in mijn pauze deze voedzame maaltijd: met couscous, kikker erwten, groente en kip. Heel lekker!

Next day! Weer lekker werken!

Na werk weer even langs mijn kamer want s’avonds zou mijn matras komen. Het duurde even maar om 23:15 werd die bezorgd en kon ik eindelijk slapen in de kamer! Dat deed ik trouwens zaterdag pas hoor Haha.

Die vrijdag was namelijk een moeilijke dag voor ons.. de sterf dag van papa. Al 4 jaar uit ons leven gehaald en elke dag missen we hem. Zeker met zulke momenten dat ik uit huis ga dat is extra moeilijk… ik plaatste deze foto ook op mijn blog met een kleine tekst erbij.

Ik had die dag vrij genomen zodat we naar zee konden om papa te herdenken. We gingen naar Scheveningen zoals we elk jaar doen en dat voelde goed. Het was emotioneel maar als ik bij de zee ben voelt het gewoon heel goed.

Voor altijd in mijn hart lieve papa ❤

Na de herdenking aan zee gingen we lekker naar een gezellig restaurant met openbaarden, kaasjes en gezelligheid. Opwarmen met koffie, een lekkere lunch en zo hebben we de hele middag over papa gepraat en herinneringen opgehaald. Heel fijn!

 

De dag erna ging ik verhuizen! Wel raar om van zo’n verdrietig contrast over te schakelen naar een dag die voor mij heel blij was. Samen met een vriendin verhuisde ik de meeste kleine spullen, kleding en verhuisdozen naar Utrecht. Ik kocht een bankje, nog 2 tafeltjes en nog wat kleine andere spulletjes. Superfijne hulp van mijn lieve vrienden!

De dagen erna was ik nog lekker vrij en kon ik opruimen, schoonmaken en alles inrichten! Na 2 dagen werken en inrichten was het al bijna helemaal klaar! Alleen nog wachten op mijn bed die het weekend zou komen. Ik ben zo blij met mijn huiselijke kamertje! Met een bankje, salon tafel en een heel fijn bed!

De eerste avond koken in mijn stekkie! Ik maakte taco’s met gehakt, mais en een salade. Trienke at bij me dus dat was gezellig!

Het gevaar van Utrecht! Er zitten allemaal super leuke tentjes en koffie plekken waar je heen kan gaan! Het aller ergste: een Bagels&beans om de hoek waar ik woon! Ik ga hier vaak heen ben ik bang. Ik dronk een warme cappuccino met de Pretty latte art! Love it

Daarna weer door naar Trienke. We maakten weer samen wat lekkers! Kip pesto met pennen en salade. Super lekker en onder het genot van een wijntje weer een geslaagde avond! B

Na 3 dagen werken was ik zaterdag vrij en kwam s’ochtends mijn bed! Na dat dat was gebeurd haalde ik een healthy sapje bij Bagels en ging ik daarna naar een vriendin

 

Zondag moest ik vroeg weg want om 10:30 moest ik openen op werk. Een fijne werkdag met leuke collega’s!

En dat waren mijn afgelopen weken! Een mooie terug blik op veel leuke dingen! Ik ben dus nu officieel verhuisd naar Utrecht. Het bevalt me super goed, binnen 4 min sta ik met mijn fiets op mijn werk en na werk mijn eigen plekje is heerlijk! Deze nieuwe week is ook weer fijn. Ik moet nog 2 dagen werken, en woensdag en donderdag ben ik lekker vrij! Ik ga gezond koken en heb de boodschappen al in huis! Als jij nog ideetjes of tips hebt voor op jezelf wonen hoor ik het graag! Ohja! bagels, je gaat me deze week sowieso zien Haha! Ik wens jullie een fijne week en tot de volgende diary!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *