www.charlottestorij.nl

hey hoi! Goeiemorgen! Het is 07:00, de eerste cappuccino is al weg gedronken en ik begin zo met werken. Gister een kort dagje en ik sliep bij een collega. Afgelopen week was leuk! Ik genoot van mijn vrije dagen, maakte mijn haar grijzig door zilver shampoo en er kwamen nieuwe producten van Rituals! Kijk maar mee naar mijn week!

Onderweg naar huis met Edame boontjes. Een heerlijke healthy snack en rijk aan vitamines en mineralen. Alleen mensen kijken je zo skeer aan als je die boontjes uit die jasjes krijgt, Haha!

De volgende dag was ik vrij! Even bijkomen van een lange 3 dagen werken. Met een serie, mijn blog en gewoon andere dingen die ik moest regelen. Met een heerlijke kop thee erbij!

Heerlijk lunchen met een Italiaanse bol belegd met mayonaise, rosbief, komkommer en rucola. Heerlijk!

 

Ik had mijn haar wit/grijs gemaakt met heel veel zilver shampoo en het resultaat was best tof! Even een paar foto’s om de kleur goed vast te leggen. Ik ben er blij mee!

De volgende dag een halve dag werken en erna even het bos in om wat mooie herfst foto’s te maken. De kleuren zijn nu zo mooi buiten! Met contrast en diepte, Love it!

Ons vernieuwde ritueel! Ayurveda! We hebben nu 3 verschillende olie die past bij je dosha. Een dosha is een energie die het beste bij je past qua eigenschappen. Doormiddel van een kaartspel kom je erachter welk type dosha je bent. Mocht je in de buurt zijn, kom het zeker spelen!

Mijn nieuwe social media foto! Ik met mijn blond grijze haar. Een plukje danst spontaan in de wind Haha!

Vrijdag ochtend moest ik om 8 al beginnen op werk. Even mijn dag goed starten bij Yoghurt Barn! Met een ontbijtje on the go! Bestaande uit een croissant met jam, een yoghurt naar keuze en cappuccino. Heerlijk!

S’avonds na werk helemaal gesloopt. Mijn voeten deden pijn en na een warme douche keek ik lekker series met nacho’s erbij. Even chillen en bijkomen!

Zaterdag was glamour day! Een dag bestaande uit heel veel klanten, 20 % korting op alle producten uit de winkel en dus een heerlijke drukke dag! De tijd vloog om en een heerlijk productief werk dagje.

Zondag kwam mijn vriendinnetje Pamela even langs. Bij praten over onze vakanties en doordat we beide fulltime werken maar heel weinig tijd om echt even af te spreken. We bakten een cake en hadden weer even Quality time samen! Gezellig!

en dat was mijn week! Het is nu dinsdag en ik ben op werk. Om 05:15 ging de wekker dus heerlijk vroeg uit de veren. Vanavond heb ik een hospiteer avond voor een kamer, morgen een dagje vrij en de rest van de week werken! Zaterdag team meeting en een etentje dus gezellig! Bedankt voor het lezen en een fijne week gewenst!

 

2 reacties op “Photodiary / herfst, nieuw ritueel en grijzig haar”

  1. Dana schreef:

    Leuk om te zien en je haar is echt tof! 🙂

  2. Nienke Hilbrands schreef:

    Wauw meid wat staat je haar leuk! Heel erg leuk diary weer om te zien. Ben mega benieuwd naar die Rituals lijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *