www.charlottestorij.nl

veerleidgaf

Goeiemorgen! Lekker weekend gehad? Het is weer tijd voor een happy sunday thoughts! Ik verzamel de leukste dingen op het internet op het gebied van fashion, lifestyle, recepten maar ook gewoon gekke en leuke dingen. Pak een warm kopje thee erbij en veel plezier met lezen!


jongens, het is begin oktober maar dat betekend al dat er kerst truien in de maak zijn om straks weer heerlijk cosy in een trui te chillen wanneer het buiten hard sneeuwt. Haha! Foute kerst truien zijn helemaal hip en fashion en dus komt Primark ook weer met hele toffe prints! Ik vind vooral de rechter trui heel tof en die staat op mijn lijstje!

Snack time! Vaak grijpen we een zak chips, gooien we er kaas overheen en heb je een heerlijke snack die toch wel ongezond is. Maar deze chips is gezond! Ze zijn gemaakt van courgette met een spicy kruiden erover heen zodat die toch een lekkere bite krijgen. Zou dit smaken met guacamole ?

 

Hoe cute! Ik ben verliefd op zulke honden en dan dat strikje erbij.. Smelt. Gewoon even een leuke foto tussendoor. Sla hem op op je telefoon en als je even een bad day hebt dan word je hier weer helemaal vrolijk van

chocolade-oreo-cake1

Voor de zondag een heerlijk recept! Zoet! Een cake met oreo vulling en een heerlijke frosting op de top. Het recept vind je via oreo cake. Je kan ook een basis cake maken en hier oreo en cacao aan toevoegen. Zelfde effect en net zo lekker!

 

Afbeeldingsresultaat voor ritual of anahata

Ik werk bij Rituals zoals vele weten en dan ben je natuurlijk up to date qua producten. Vanaf morgen ligt onze nieuwe limited edition in de winkel! Ritual of Anahata. Een geweldig mooi ritueel met de geur van rozen en dennen. Dat word sowieso een heerlijke, warme geur speciaal voor de herfst en winter. Het ritueel is uitgebreid met de heerlijke douche foam, body cream, scrub, geurstokken maar we hebben nu ook een vernieuwd product: een massage kaars! Ik kocht hem al dus deze week kan je een review verwachten!

My First Watercolor Paintings

Tekenen met water verf is zo tof de laatste tijd. Steeds meer mensen doen het en er komen prachtige, creatieve plaatjes uit! Mijn Insta feed staat er vol mee!

Ik ga binnekort op kamers en ben dus volop inspiratie op te doen voor mijn knusse plekje. Planten, veel groen, niet te veel poespas geeft je kamer al een hele toffe look! Ik ben sowieso heel erg van de planten dus dat mag niet ontbreken. Wat vind jij echt een sfeer maker voor je kamer?

Een nieuwe film die ik heel graag wil gaan zien! Bella Donna’s! Een film over drie beste vriendinnen  besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde…

 

foto van Fashion & Glamour.

Over een maand is het Halloween en dus vliegen de halloween looks en tutorials je nu alweer om de oren. Ik kan er uren naar kijken hoe tof iemand iets kan creëren met make-up. Deze haar kleur past er ook echt perfect bij! Love it!

Afbeeldingsresultaat voor de spa rtl5

Mijn tip voor de aankomende weken! Een nieuwe serie op tv! Yess! Ik ben altijd erg van series en buiten Netflix vind ik de Nederlandse televisie ook heel tof. Nu komt er op Net 5 een serie genaamd: de Spa. De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar ambitie, intriges en passie aan de orde van de dag zijn. Maandag tot Donderdag om 22:30 dus!

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne zondag!

Eén reactie op “happy sunday thoughts ♣”

  1. Dana schreef:

    Leuk om te lezen/zien! Ik vind die nieuwe lijn van Rituals erg mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *