www.charlottestorij.nl
26. 09. 2017

♥ tijd voor weer een nieuwe happy list! ♥ dingen waar ik blij van word en zo weer een happy day heb!

♥ nieuwe collecties bij Rituals ♥ nude kleurige nagellak ♥ mijn grijzige haar door zilvershampoo ♥ kaneelthee ♥ de winkel STACH in Utrecht ♥ nieuwe jurkjes ♥ pioenrozen ♥ Bose mini speaker met geweldig geluid ♥ een opgeruimde kamer ♥ 1e klas reizen met je buisenes card ♥ nacho’s met kaas en wijntjes ♥ warme truien ♥ de massagekaars van Anahata ♥ taaitaai popjes ♥ kaarten voor Qlimax! ♥ nieuwe herfst foto’s maken ♥ de Purpuz planner ♥ je hondje die net geknipt is ♥ springrolls met mango ♥ events op je werk ♥ een kamer gevonden hebben ♥

♥ spread the happiness! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *