www.charlottestorij.nl

Β 

Hey! Ik heb weer een hele volle diary voor jullie. Na de vakantie had ik mijn grote diary gemaakt vol vakantie foto’s maar nu is het echte leventje weer begonnen wat bestaat uit werken, vriendinnen zien, toch leuke dingen ondernemen en nog meer werken. Als ik mijn foto’s zo zie heb ik toch 2 aardig leuke weken gehad! Kijk maar mee πŸ™‚


Ik begon maandag met een goed gevulde lunch! Ik moest s’middags om 2 beginnen op werk en tot 10 dus een stevige bodem kon ik wel gebruiken. Ik maakte een soort club sandwich met rookvlees, kaas, een eitje, rucola en tomaat. Superlekker!

En erna naar werk om een sluitdienst te draaien. Sluit diensten zijn chill en rustig en ik mag vaak de leiding nemen over mijn collega’s. Na 10 minuten waren we klaar en sloot ik de winkel netjes af.

Na werk ging ik met mijn spullen door naar Zwolle. Mijn vriendinnetje Marleen woont daar en we hadden elkaar al een tijdje niet gezien. Ik kwam pas laat aan maar bleef slapen en de volgende dag waren we allebei vrij. Superfijn!

De avond erna sprak ik af met Pamela. We hadden elkaar door vakantie en werk ook al een tijdje niet gezien en kletsten samen bij op het verwarmde terras. Altijd gezellig!

The next dayy! Weer gewerkt en onderweg naar huis met mijn favoriete snack: spring rolls! Deze waren met tofu en kip en een zoet sausje. Echt heerlijk. Wel een hele klus om dit fatsoenlijk op te eten waar je mede reizigers bij zitten. Haha!

Ik kocht nieuwe laarsjes! Mijn andere zwarte laarsjes zijn helaas kapot gegaan en ik moest nodig nieuwe hebben. Ik koos deze. Een wat hoger model met 3 stoere gespjes en een hogere blok hak. Voor een vrouwelijk maar toch stoer effect. Ze lopen heerlijk! Ik kocht ze in Woerden bij style woerden maar ze hebben ook vergelijkbare bij Van Haren uit de Ellie Goulding collectie.

S’avonds gewerkt tot 8 en dan rond half 10 thuis komen en toch nog trek hebben. Meestal eet ik avond eten rond 6en en heb ik dus erna weer trek. Ik maakte nacho’s met kaas. Een perfecte, ongezonde snack op de zaterdag avond!

Lekker een gemaakt, blij hoofd terwijl ik geniet van mijn TE grote broodje carpaccio. Mensen.. wat een broodje wat dit. Of broodje? Je kan het beter brood noemen. Rijkelijk belegd en met een goed glas wijn dus echt genieten.

Na het weekend was het weer tijd om te werken! Ik ging samen met mijn 2 leiding gevende op een informatie markt staan met allemaal NS mensen en nette buisines people. Interessant! We mochten ze kennis laten maken met ons merk, deelden hand massages en rituelen uit en het was een gezellige en drukke middag! Zo blij met mijn baan

S’ochtends wakker worden met een kop koffie op het station. Cappuchinoooo

S’middags gingen we lekker lunchen bij Brownies & Downies en genoten we van dit volle plankje vol lekkers! Broodjes belegd met allerlei smaken, bitterballen op een stokje en vers gemaakte salades. Heerlijk allemaal!

De dag erna pakte ik mijn spulletjes in en had ik een vrij weekend want ik ging samen met Trienke naar een festival en de dag erna de beauty beurs. Een heel vol en druk programma voor de boeg dus! πŸ˜€ Mijn koffertje is trouwens van carry on πŸ™‚

En zo stonden we 2 uur later op het festival! Summer lake in Woerden. Het zou heel slecht weer worden maar uiteindelijk viel dit mee en stonden we goed overdekt bij onze stage: hardstyle! Met een biertje, leuke mensen en een goed sfeertje!

Stampend doorbrengen op de muziek, drankjes, glitters op mijn gezicht. Wat wilt een mens nog meer? ^^

S’avonds waren we nog steeds bij de hardstyle te vinden en gaf Ran-D een hele toffe show!

De volgende dag sliepen we eerst even uit en vertrokken daarna naar Utrecht voor de beauty beurs! Van stampen in de modder naar crèmes en beauty voor je gezicht. Het was een hele gezellige dag!

Met een healthy smoothie op de beurs! Gezelligheid πŸ™‚

Na dat volle weekend kwam ik vermoeid en grieperig thuis en moest ik even goed voor mezelf zorgen. Na een dag werken even boodschappen doen en gezond koken. Aardappeltjes met sperziebonen, rucola en avocado. Vitamientjesss!

Pretty make-up look door mijn lieve collega Yasmin. Ze heeft een visagie opleiding gedaan en dus zat mijn make-up echt on fleeeek! En ja, jullie zien het goed, mijn haar is een beetje grijs achtig gemaakt. Ik heb het sowieso vaak gewassen met zilver shampoo voor dit toffe matte effect!

Na een lange werkdag onderweg naar huis met de Pumpkin spice latte! * Jaa hij is er weer! * het tasje wat je op de achtergrond ziet is van Bitterkaartje!

Hoi! Fris en fruitig en ready to go! Another shift!

Zoals ik laatst al schreef in een blogpost: de nieuwe dry oils van Rituals! Met 3 type dosha’s. Kapha, Vata en Pitta. Kom jij snel langs om het spel te spelen en te bepalen welke olie type je bent? We hebben ze nu in de winkel!

Donderdag, vrijdag en zaterdag werkte ik 3 dagen op een andere locatie. Ik werkte in de winkel aan de Steenweg. Een winkel midden in de stad van Utrecht. Met koopavond en de weekend dagen. Super druk maar wel een hele toffe ervaring! Ik heb veel dingen geleerd en tips gekregen waar ik wat mee kan ik mijn stations winkel. Na de volle 3 dagen trakteerde ik mezelf op de latte art koffie! Pretty!

 

Wauw, wat een weken weer. Ik werk lekker veel bij Rituals, doe tussendoor in mijn vrije tijd leuke dingen en probeer ook mijn blog weer wat meer te gaan doen! Ik ben ook actief opzoek naar een kamer want ik wil op mezelf gaan wonen! Mocht jij iets weten in Utrecht, let me know! Ik wil jullie bedanken voor het lezen en wens je een hele fijne week! Ik werk deze week weer 4 dagen, het weekend en verder gaan we zien wat het brengt!

β™₯

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *