www.charlottestorij.nl

Hee hoi! Het is weer een heerlijke chille zondag en dat betekend weer een happy thoughts voor jullie! Met nieuwe programma’s die eraan komen, leuke hot spots en andere leuke dingen die ik weer verzameld heb voor jullie! Ik ben nu een week terug van vakantie en heb weer lekker gewerkt bij Rituals! Morgen komt de grote vakantie diary online met al mijn foto’s! Pak een lekker kopje thee erbij en veel plezier met de happy thoughts!


Ik heb deze hotspot al super vaak voorbij zien komen! Bij hartje Zwolle! Voorheen Loetje aan de kade maar nu veranderd naar een nieuwe naam en concept. Ik volg ze al een tijdje op Instagram en elke keer weer denk ik: ik moet hier heen! Een mega tof plekje waar je heerlijk kunt chillen, genieten van een prachtige menu kaart met allerlei kleine hapjes en snacks om zo een chill weekend in te gaan!  Bij hartje Zwolle zit aan de Burgemeester Drijbersingel 67 in Zwolle 🙂 Ik wil er snel een keer langs gaan!

Save the date! De beauty beurs komt eraan! Dit is een screen van April 2018 dus voor volgend jaar maar er komt er ook nog een in September! 7,8 en 9 september in de Jaarbeurs in Utrecht! Beauty beurs staat vol met allerlei leuke stands en kramen met een hoop informatie voor als je je eigen salon wilt beginnen of gewoon lekker wilt rond kijken naar beauty spulletjes. Zet hem in je agenda!!

These five-ingredient nachos are a cinch to make for a large crowd. Bake a batch for your next party and serve with an array of topping options, like cilantro, jalapeno peppers, sour cream and salsa.

Een lekkere zondag snack! Nacho’s! Altijd goed. Ik maak ze best vaak samen met mijn vriend. Je kan er van alles overheen gooien. Lekker veel kaas, pepertjes, bonen, een salsa dip, guacamole. Hmm! Alles in de oven en smullen maar ^^

De herfst komt er straks aan en dat betekend weer nieuwe laarsjes kopen! Althans voor mij wel want mijn andere zwarte lieverds zijn kapot gegaan. Hoe tof zijn deze! Ik zie ze continu voorbij komen op Facebook en die online stores. Dit zijn zwarte boots met studs, riempjes, lintjes en een hele complete accessoire toevoeging. Daar ga je echt wel mee opvallen! 😀

Weirdest Barcode

Hoe grappig is deze streepjescode! Sommige bedrijven en producten zijn gewoon orgineel en creatief. Leuk !

De geniale snack ligt sinds gisteren overal in de winkel

BREAKING news! Hema komt met nieuwe smaken van allerlei zoets maar dit wint de 1e prijs. Popcorn met jawel, tompouce smaak! Oh jongens, hoe zoet kunnen ze het maken? Ik moet dit heel snel inslaan en proberen!! Bij Hema dus!

Afbeeldingsresultaat voor holland next top model 2017

Jaaaa, de nieuwe programma’s beginnen allemaal weer! De hele week komen er weer nieuwe programma’s! Foute vrienden, Expeditie Robinson, GTST, allerlei zoetsappige soaps en series maar ook mijn favoriete programma: HNTM! De casting rondes zijn al uitgezonden en dus zijn de modellen bekend! En het allerleukste is dat er mannen aan mee doen. Morgen avond 20:30 op RTL5. Kijken dus!

Afbeeldingsresultaat voor starbucks popcorn frappuccino

Ik werk op het station en loop bijna elke werkdag wel even de Starbucks binnen. Ze weten dan ook al precies wat ik ga bestellen. Laatst zag ik een bordje met een popcorn frappuccino ! Het is wel de maand van de popcorn volgensmij haha! Het moet dus een heel zoet drankje zijn met caramel, een bite van crunchy popcorn en een heerlijke frappuccino. Ik ben best benieuwd!

Flower Beard by Erika Astrid

Nieuwe trend voor mannen met een baard! Met heel veel kleurijke bloemetjes. Niet realistisch, wel grappig.

foto van The Skulltress - Vanessa Davis.

Ik scrolde lekker door mijn Instagram feed en kwam deze prachtige beauty look tegen. Met heel veel shimmer, make-up, allerlei glimmende effecten en stenen. Wauw. Ik ben de naam even kwijt maar als je zoekt op skull shimmer make-up vind je het zeker. Inspirerend en zo mooi!

caprese met een twist / vijgen

Heb je geen inspiratie wat je moet eten vanavond? Een zondag is altijd chill voor iets lekkers! Pizza of een lekkere gezonde salade. Ben je geen fan van rauwe tomaten of wil je een keer variëren met deze superlekkere salade – want lekker is ‘ie – vervang die tomaten dan gewoon. En aangezien tomaten in wezen een fruitsoort zijn, kun je ze dan ook vervangen door een andere fruitsoort. Zo gaan verse vijgen perfect samen met de romige mozzarella. Ziet er heerlijk uit toch? Het recept vind je op culy.nl

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *