www.charlottestorij.nl

Charlotte werkt nu alweer een tijdje bij Rituals en heb het nog steeds super naar mijn zin. Ik heb nu 2 weken vakantie en deze week is er een hele leuke actie! Ik deel hem graag met jullie omdat ik de actie zelf erg leuk vind en jullie het allemaal eventjes moeten weten. Ik heb het over de refill van de handzeep! Kijk je mee?


Heel veel mensen weten niet dat Rituals dus ook Home verkoopt. Geurstokken, kaarsen en dus ook afwasmiddel en handzeep! We hebben de zepen in de geuren bijpassend bij de Rituelen. Ik laat ze je even zien!

Sakura


Sakura! Het best verkochte ritueel van Rituals! Sakura met kersenbloesem en rijstmelk. Een subtiele zoete geur.

Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert onze The Ritual of Sakura collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaar je elke dag als een prachtig nieuw begin.

Dao


Dao. Persoonlijk mijn favoriete geur! Heel subtiel met witte lotus en yi-yi ren. Een kalmerende, ontspannende geur.

Dao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. Onze The Ritual of Dao collectie focust zich op Yin en helpt je zo om innerlijke rust te vinden in je drukke leven.

Ayurveda


Het ritueel voor de echte vrouw! Met Indiaanse roos en amandel olie.

Ayurveda vindt haar oorsprong meer dan 5000 jaar geleden in India. Deze eeuwenoude filosofie is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel. Bereik innerlijke harmonie met onze The Ritual of Ayurveda collectie en schoonheid komt van nature.

Happy buddha


Een ritueel waar je  vrolijk en blij van word! Happy Buddha. Met de frisse geur van sinaasappel en het warme cedar.

De Lachende Boeddha was een beroemde monnik in het oude China die 1100 jaar geleden met zijn legendarische glimlach overal waar hij ging geluk bracht. Het wrijven over Boeddha’s buik is al eeuwenlang een symbool voor geluk en voorspoed. Geïnspireerd door deze Chinese traditie bezorgt onze Laughing Buddha collectie je een moment van geluk in je dagelijkse leven.

hammam


Tijd voor gehele ontspanning met de hammam! Met verfrissende eucalyptus en rozemarijn.

The Ritual of Hammam is geïnspireerd op eeuwenoude reinigingstraditie en is zorgvuldig ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van nu. Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen Oosterse wellnessceremonie.

Hoe leuk! Hand zeepjes in verschillende geuren en de Rituelen! De hand zepen kosten €9,00 En nu heeft Rituals dus een superleuke actie! Koop je een handzeep dan krijg je er t.w.v €9,00 een refill bij cadeau van jou favoriete zeep! Ik zeg: rennen naar de winkel! Geld zowel in de winkel als online. Was jij al bekend met de zepen van Rituals? Mijn favoriete geur van de handzeep is Ayurveda!

 

 

Eén reactie op “Rituals handwash + refill!”

  1. Manon schreef:

    Oh wat leuk zeg! ik ga hier eens na kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *