www.charlottestorij.nl

Hoeveel haar kleuren heb ik inmiddels gehad? Ik heb het van donker en licht bruin tot fel en donker rood gehad! Inmiddels heb ik mijn haar weer lekker blond maar had mijn schoonzusje laatst een masker van Oolaboo om een beetje grijs achtige plukjes te creëren en een koele ondertoon te maken in mijn blonde haren! Het effect is heel subtiel en tof geworden!

Mijn haar is nog steeds lekker blond en licht maar is iets opgematteerd met de shampoo en het masker. Je kan je haar zo vaak als je wilt wassen met zilver shampoo om het ook wat matter en koeler te maken.

 

Hier zie je goed de overloop in kleur en de grijzige stukjes door mijn blonde lokken heen. Subtiel maar gewoon leuk opvallend genoeg. Mijn uitgroei valt ook veel minder op.

Happy mee! Ik zal mijn haar nooit meer rood maken want die kleur was echt een drama om eruit te krijgen. Nu heb ik blond haar met wat grijzige accentjes er door heen en ik vind het leuk! Ik ga natuurlijk binnekort naar Egypte en wil dan niet wit of groen terug komen dus veel hoedjes en sjaaltjes in mijn haar en goed beschermen!

Wat vind jij van de granny gray trend?

Eén reactie op “Granny gray achtig haar”

  1. Manon schreef:

    Ik vind dit niet echt super granny heb het veel erger gezien. Dit vind ik echt super mooi bij jou staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *