www.charlottestorij.nl

De laatste tijd zie je heel veel haar trends. We kennen allemaal de losse vlechten, messy hair buns op festivals maar nu zie je vooral heel veel kapsels met sjaaltjes en bandana’s die erin gevlochten of geknoopt zijn! Staat Superleuk, maakt je outfit af en je haar ziet er super stylish uit! Ik heb op werk ook vaak een sjaaltje van Rituals door mijn donut geknoopt en laat je vandaag wat andere toffe inspiratie zien!

Een rode bandana omgeknoopt nog net voor je staart. Staat super leuk!

Leuke kleurtjes en zo voor aan je haar is ook erg leuk!

Lekker messy hair en daar dan een sjaaltje in geknoopt! Zie hoe mega leuk effect het geeft! Summer prooof!

Zo knoop ik mijn sjaaltje! Met een knoopje aan de bovenkant om mijn donut knot heen gedraaid. Zie je meteen de losse plukken niet meer!

Een zomers kapsel met een fleurig sjaaltje

Makkelijk om een knotje heen getwist. Maakt hem net wat speelser en vrolijker!

Donkerblauw, zoals ik hem op werk ook heb! Hier draagt ze hem als haarband.

Zo leuk!

Hey! Ik draag hem zo op werk. Ons donkerblauwe rituals sjaaltje om mijn donut knot heen gedraaid. Blijft de hele dag goed zitten en ziet er leuk en verzorgd uit toch? Donkerblauw staat ook Superleuk bij een spijkerjasje!

love it! Ik kan uren kijken naar inspiratie met bandana’s en sjaaltjes in het haar. Als je lang haar hebt kan je hem zelfs door je vlecht heen vlechten, hem als haarband gebruiken of dus gewoon om je staart of knot heen binden. Maakt je outfit leuk en zit Chill! Sjaaltjes koop je o.a bij H&M, Forever21, Urban Outfitters maar kijk eens in je kast! Misschien vind je wel een vrolijk sjaaltje!

Wat vind jij van deze haar trend?

Eén reactie op “Inspiratie / hair bandana’s”

  1. thebeautyblognl schreef:

    Ik hou echt van die bandana’s! Leuke inspo! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *