www.charlottestorij.nl
11. 07. 2017

Hey Guy’s! Ik lag ziek op bed en dat maakt me altijd een beetje sad. Humeurig, geen zin in dingen en alles heel negatief bekijken. Daarom een happy list! Met dingen waar ik blij van word!

♥ Thuiskomen en je vriend is heel blij om je te zien ♥ de lieve chihuahua’s ♥ tonijn tosti met heel veel kaas ♥ een wit geverfde kast ♥ NS buisines card ♥ verse soep bij Enoki ♥ hele toffe nagellak kleuren die gewoon van de Hema komen ♥ high tea met vriendin ♥ de vers gebakken croissantjes s’ochtends vroeg ♥ muziek van de Rituals ♥ nieuwe collega’s ♥ donuts van Dunkin Donuts ♥ Snapchat filters ♥ leuke samenwerkingen ♥ broodjes kroket ♥ het heerlijke warme weer

waar word jij happy van? ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *