www.charlottestorij.nl

De komende tijd is iedereen weer druk bezig met lijnen, afvallen, zich fitter voelen en de body’s summer ready maken! Want ja de zon laat zich al veel vaker zien en dat is natuurlijk een goede rede om met een mooi lichaam in bikini of zomer jurkje te verschijnen! Ik kreeg de clean 9 opgestuurd om deze 9 dagen te testen. Kijken jullie mee naar wat het precies inhoud?

Maak kennis met de C9! Een kuur die je 9 dagen volgt met een stappen plan, verschillende producten en motivatie. Clean 9 is geen afslank kuur of proces om af te vallen maar echt een kuur om je lichaam te reinigen. Klinkt goed toch?! Ik heb mijn lijf wel eens gereinigd met shakes en groente sappen en dat beviel best wel heel goed! De clean 9 is geschikt voor mensen met minder energie en die vaak last hebben van vermoeidheid. De  C9 helpt je erbij!! Zoals de naam al zegt, er gaan veel dingen veranderen in 9 dagen! Binnen 3 dagen voel je je al energieker en fitter!

Doe jij samen met ons mee met clean 9! Ik ga hem zelf niet voor jullie testen maar mijn schoonmoeder gaat 9 dagen lang de uitdaging aan! Doen jullie met haar mee?! Ze is 03-07 gestart. Gisteren dus! Ik vind het super knap en ga haar zeker motiveren. Wat gebeurd er als je mee gaat doen?
Je krijgt dit pakket thuisgestuurd en krijgt een persoonlijk begeleider voor deze 9 dagen waar je alles aan kan vragen!

Deze reinigingskuur is gebaseerd op aloë vera, super gezond voor je lichaam! Eigenlijk wordt in deze kuur je hele lichaam schoongemaakt, hierdoor krijg je meer energie en ga je fitter en vrolijker door het leven. Bedenk maar zo.. Een auto heeft soms ook een onderhoudsbeurt nodig, waarom jouw lichaam niet?

 

In het pakket zit een duidelijke handleiding. Een boekje waar alles in staat over hoe het werkt, de inhoud, producten, recepten en wat je wel en niet mag eten en drinken. Als eerste vul je je begin maten en gewicht in. In de box zit een meetlintje waarbij je je kuit, arm, buik omvang kan opmeten. Wegen doe je op de weegschaal. Na dat vul je alles in, stop je de zakken chips en koekjes diep weg in de lade en begin je aan de kuur van 9 dagen!

In het pakket zitten meerdere producten. 2 kannen aloë vera gel, voedingssupplementen, een shake beker, een grote zak vanille shake en een meetlint + de handleiding.

De aloe Vera kannen! 2 grote gele kannen gevuld met een dikkig, groen goedje. Je moet deze puur drinken of vermengen met wat water. Mijn schoonmoeder vond het gelukkig mee vallen als je het verdunt met water. Deze aloe vera moet je een paar keren per dag drinken. Zie schema in het boekje. De aloë vera stimuleert de spijs vertering.

De shake beker! Hier drink je in de ochtend je shake uit. Even goed shaken, mixen met amandel, soja of andere plantaardige melk en je dag kan goed beginnen!

De voedingssupplementen. Hier moet je ook gecombineerd van nemen in combinatie met je ontbijt, lunch en diner. Per vakje zie je precies welk supplement voor welk dag deel is. De gele zakjes zijn eiwit achtige fiber poeder. Forever fiber is rijk aan vezels. Bevat 4 soorten vezels per zakje. De supplementen: Forever therm zijn supplementen met planten extracten en vitaminen die bijdragen aan een energieleverend metabolisme. Gargina plus: zorg ervoor dat vet minder snel word omgezet in vetweefsel en helpt eetlust te verminderen

De shake! Vanille smaak! Helemaal niet verkeerd vertelde Karin, mijn schoonmoeder. Ze mixt hem met melk en wat gecrushed ijs. Zo heb je een soort vanille milkshake idee! Lekker! De shake bevat per portie 24 gram proteïnen en is rijk aan vitamine en mineralen.

De hele inhoud van het pakket dus! Er zit genoeg in  voor 9 dagen en je wisselt de supplementen af met veel water drinken, de kannen aloë vera en shakes. Op dag 1 en 2 mag je s’avonds geen avond eten alleen de supplementen zoals in het boekje. Na dag 2 mag je wel weer een maaltijd van 600 calorieën per avond en mag je tussendoor zo veel komkommer eten als je wilt. Het is geen uithonger kuur: je mag gewoon verse groentes en fruit eten. Door het drinken van het vele water en de aloë Vera zal je extra goed naar de wc kunnen gaan. Ik ben heel benieuwd hoe mijn schoonmoeder het gaat vinden. Ze is gisteren met hele goede moed gestart en ik ben trots op haar! Na 9 dagen laten we samen weten hoe het gegaan is bij haar! Mocht je zelf benieuwd zijn en ook de clean 9 willen proberen dan heb ik een toffe kortingsactie voor jullie!

De eerste 10 mensen die dit avontuur samen met mijn schoonmoeder aan willen gaan, mogen dit niet voor 120 euro, maar 85 euro samen met haar doen!

Om je aan te melden, mail je naar willemschenkelaars@upcmail.nl
Doe jij met ons mee? Want met zijn allen kunnen we nog gezonder en energieker leven!

keep posted!

Eén reactie op “Reinig je lichaam met clean 9!”

  1. Manon schreef:

    Ik heb het nooit zo met supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *