www.charlottestorij.nl

Vrouwen en schoenen.. Het is hetzelfde als mannen en voetbal denk ik zo. Ik kan altijd uren naar schoenen kijken, ze opzoeken op internet of rond neuzen in winkels. Mooie sneakers, hele elegante hakken maar nu de zomer aanbreekt kijk ik vooral naar sandaaltjes, slippers en leuke open teen schoentjes. Ik kwam laatst een merk tegen waar ik helemaal verliefd op ben geworden *sorry Rob* Ik laat je vandaag de super toffe, kleurrijke en zomerse schoentjes van Hot Lava zien!


Een van mijn favorieten: een hele toffe combinatie met pastel kleurtjes, kraaltjes, schelpjes en een randje voor je teen. Oh! How pretty! Met mooi gebruinde voetjes komen de kleuren heel tof uit!

Nog een hele toffe combinatie. Witte schelpjes met neon kleur kraaltjes. Ook weer een teen bandje. Lovely!

Een subtieler schoentje voor als je meer houdt van wat simpeler. Blauwe bloemetjes gemaakt van kraaltjes op een bruin achtig leren bandje. Voor als je niet houdt van al die tierelantijntjes op de schoenen. Wat ik juist wel super leuk vind aan de schoentjes.

Deze zijn met wit kant en op het randje met allerlei bolletjes en figuurtjes aan. Ik vind de kleuren combinatie zo pretty!

En de best for last! Mijn favorieten! Deze super vrolijke, kleurrijke sandaaltjes met kleurige bolletjes, muntjes, rafeltjes en een leuk printje op de band. Gotta love thissss!

Het enige nadeel aan deze te leuke sandaaltjes zijn dat ze best wel prijzig zijn. De Lava sandal’s zijn rond de 90 en 100 euro.. Ze zijn hand gemaakt en inderdaad super pretty dus ja… Ik wil ze gewoon hebben. Ik hoop dat er ooit sale komt op deze pretty’s. Welke schoentjes zijn jou favoriet?

 

 

3 reacties op “on my wishlist! hot lava”

  1. Ah wat een leukerds! Ik hou van sandaaltjes, maar op mijn werk kan ik ze helaas niet aan.

  2. Nienke Hilbrands schreef:

    Zoo schattig met die schelpjes!

  3. Marielle schreef:

    Ohhh, heel leuk! Ik maak veel sieraden in deze sfeer, staat altijd zo vrolijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *