www.charlottestorij.nl

Hey Goeiemorgen! Het is om precies te zijn 06:30 en ik ben onderweg naar mijn werk! De 2e werkweek bij Rituals! Zoals ik vorige keer al vertelde in verschillende blog posts werk ik nu bij Rituals! Vorige week had ik 3 diensten en deze week mag ik 4 keer aan de slag! Heerlijk om eindelijk te werken! Ook kreeg ik vorige week mijn nieuwe iPhone binnen en maakte ik genoeg foto’s! Kijk maar mee.

Het begon dinsdag allemaal! Ik reisde af naar Utrecht voor mijn eerste werkdag bij Rituals! Contract tekenen, de kleding passen, nagels en make-up gedaan en ik kon aan de slag! Het was een superleuke dag, ik heb meteen veel geleerd en een leuk team!

De volgende dag was ik vrij maar moest ik wel nog even op en neer naar Tiel voor mijn rijles. Het was bloed heet die dag. Leek wel of er een hitte golf over Nederland trok. Ik had m’n luchtige rok aan en een cropped top. Snapchat snapte het weer en dus was er een superleuke bloemen filter!

Eind van de dag kwam mijn nieuwe telefoon! YAS! Ik mocht mijn abonnement verlengen en koos voor de nieuwste iPhone 7 plus rosé gold. Ik heb de telefoon via tele 2 en het fijne daar aan is dat je een bundel kunt kiezen met onbeperkt internet, bellen en sms. Dit voor maar €25 per maand. Heel chill!

Selfie met mijn huge grote iPhone! Het is wel even wennen in vergelijk met de iPhone 6. Dit is natuurlijk wel even groter en hij past helaas niet meer in mijn broekzak. Oeps! Maar ik ben er wel heel blij mee.

En dan is er pizzaaaa! Van de Domino’s. De suprème chicken met lekker veel kip, kaas, tomaten saus, groenten en nog meer lekkers. Hmmm!

Vrijdag weer onderweg naar Utrecht voor de tweede werkdag! Netjes mijn schoentjes, pak en spullen mee zodat ik er weer voor kon gaan. Ik moest van 10 tot 6. Lekkere tijd! Het was super druk, ik heb de kassa geleerd en de tijd vliegt om!

En na 8 uur werk zat het er alweer op! Even wat eten en weer terug naar huis. Achter Utrecht centraal houden we pauze in een super grote office, appart groot kantoor. Je zit daar gewoon tussen alle andere NS mensen te lunchen. Best wel grappig!

We hebben met onze NS pas 60% korting op broodjes onder werktijd. Heel chill! Ik haalde een broodje met geitenkaas, amandelen en avocado. Heerlijk!

Even een greep uit de verschillende foto’s die ik maakte! De iPhone 7 plus heeft een prachtige camera en ik wandelde s’avonds even een rondje met mijn telefoon. De zon scheen heerlijk en zo kon ik meteen de portret functie uittesten. Bokeh!

Gisteren mocht ik de hele dag werken bij Rituals! Van 11 tot 7. Ik vertrok om half 10  en reis er 1,5 uur over. Het was een fijn dagje, we verkochten veel en alles gaat steeds beter!

Lekker pauzeren tussen de NS mensen. Ik had een salade met couscous, time out koek repen en cappuccino. Je hebt maar 1 x pauze over de hele dag dus meteen even goed eten!

En dat was mijn week! Ik ben zo blij dat ik weer werk heb. Elke dag op en neer reizen naar Utrecht blijft ook wel iets hebben. Vandaag werk ik tot 4 vanaf 8 en morgen nog een dagje van 11 tot 7. Woensdag en donderdag ben ik vrij en het weekend weer werken 🙂

Bedankt voor het lezen en een hele fijne week gewenst!

3 reacties op “Photodiary – Rituals, nieuwe iPhone en natuurfoto’s”

  1. Wat leuk dat je het zo naar je zin hebt bij Rituals! En ik hou van Domino’s pizza!

  2. Manon schreef:

    Fijn dat je het naar je zin hebt.
    Oh mooi je telefoon! ik heb een mat zwarte

  3. Laura schreef:

    Wat een mooie foto’s! Ziet er echt gezellig uit allemaal. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *