www.charlottestorij.nl
21. 05. 2017

Hey! Het zonnetje schijnt heerlijk, ik ben onderweg in de trein naar mijn werk, nagels en make-up zijn gedaan en ik heb er zin in! Ondanks dat het zondag is en ik moet werken is het zo fijn gevoel dat ik vandaag mensen mag adviseren, producten mag verkopen en lekker geld mag gaan verdienen! Ik heb vandaag een happy sunday thoughts met gekke, leuke en vermakelijke dingen van internet voor je ultieme chille zondagje! ^^

Hoe tof is dit! Mensen zijn zo creatief met fotoshop, bewerkingen en make-up. Deze looks zijn allemaal samen verbonden en in elkaar laten lopen met dieren. Een flamingo in het roze, een ballonvis in het goud, een salamander in het groen en een zwarte kat. Heel tof gedaan! Dit geeft me altijd inspiratie voor een eigen make-up look!

Oh jongens! Toen ik dit zag werd ik hebberig en blij tegelijk. Nike, mijn favoriete sport merk brengt een nieuwe collectie hardloop schoenen uit! En zijn het geen snoepjes? Letterlijk en figuurlijk! De schoenen zijn geïnspireerd op de macarons lavender, strawberry en pistachio. I want them! Ze kosten €160,00 en zijn vanaf nu te verkrijgen.

En hoe leuk is dit hoesje! Ik heb sinds donderdag een nieuwe telefoon. Jawel! De iPhone 7 plus. Het is een geweldig toestel met heel veel functies, onbeperkt internet en een geweldige camera. Ik heb de rosé gold variant genomen en zag meteen dit superleuke hoesje! Krijg je toch meteen tropische vibes bij? Je kan hem vinden op AliExpress

Een jurk! En niet zomaar een jurk. Deze dress is gemaakt van duizenden snoep papiertjes. Ja echt! Geloof het of niet maar ik kocht in Mexico ooit ook een tasje wat helemaal gemaakt was van snoep papiertjes. Hoe tof! En creatief!

Nog op zoek naar een nieuwe haar kleur? Dit gaat de trend worden. Holografisch, allerlei kleuren door elkaar heen. Ik vind het best een heel tof effect! En nee, ik ga dit echt niet meer zo verven want ik ben blij dat het rode eindelijk uit m’n haren is. Maar tof is her wel!

 

Ik ben echt een fan van latte art! Ik wil dit zelf kunnen. Als ik bij een koffie tentje kom en een cappuccino bestel is hij meestal mooi bewerkt met een art. Love it! Het straalt zo veel mooit uit en je koffie is helemaal insta proof! #blogger maar deze latte art is wel heel appart! Zwart en wit. En dat maakt het weer heel anders !  Een stoere koffie!

 

Het is een creatief artikel vandaag! Deze vrouw heeft haar jurk, topje en de panty helemaal bewerkt met allemaal kleine bloemetjes. Geeft een fancy effect en helemaal leuk voor de lente! Ik ben benieuwd of de bloemen zwaar zijn aan je net panty.

 

Foood! De Ah to go verkoopt de laatste tijd super lekkere, healthy en leuk uitziende maaltijden on the go! Zo hebben ze sushi bowls, poke bowls en de vernieuwde salades met extra veel groentes. Deze Italiaanse variant met mozzarella, courgette, tomaat, een romige dressing en bruscetta is helemaal goed gekeurd!


En ik sluit af met deze foto van een vlinder. Deze maakte ik gisteren met mijn nieuwe iPhone! De vlinder is zo scherp en alles klopt aan de foto! Ik zeg happy sunday!

Bedankt voor het lezen en een fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *