www.charlottestorij.nl
20. 05. 2017

Hey hoi! Het is een stralende dag en dat betekend weer een vrolijk happy lijstje!

♥ Unlimited internet met een nieuwe iPhone 7 plus ♥ de mega fijne camera die erbij zit ♥ mijn lieve vriend ♥ een nieuwe kamer inrichten ♥ sushi bowls van de Ah to go ♥ een NS buisines card om gratis te reizen ♥ mijn nieuwe werk ♥ witte nagellak ♥ chihuahua’s ♥ de zon! ♥ mega fijne body cream ♥ elke dag op het station zijn ♥ zelfgemaakte mojito’s ♥ lieve mensen om me heen ♥ mijn blauwe lak werk schoentjes ♥ felroze lipstick ♥ nieuwe liedjes in mijn spotify lijst ♥ weten dat je nog een aflevering the 100 kan kijken ♥ jurkjes ♥ een lach op je gezicht ♥

Waar word jij blij van? Een fijne zondag gewenst! ♥

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *