www.charlottestorij.nl

I will need a week to catch up on my sleep. Off to play again:

Niet kunnen slapen, woelen in je bed, op je linker, rechter en buikzijde liggen, het super koud of heet hebben en na 1000 schaapjes slaap je nog steeds niet. Niks vervelender dan dat. Als ik niet kan slapen dan helpen er gelukkig wel een paar dingen. Ik moet altijd een flesje water naast me hebben, slaap het liefste in chille kleding en het moet niet te warm zijn in mijn kamer. Ik deel vandaag mijn tips als ik niet kan slapen.


// In need of a detox? Get 10% off your @SkinnyMeTea 'teatox' using our discount code 'Pinterest10' at skinnymetea.com.au:

 

chille kleding


Lekker slapen gaat het beste in comfortabele kleding. Ik draag meestal een losse joggingbroek, een korte short in de zomer met een topje of juist een lekkere comfy trui. Meestal gaat die wel uit voordat ik ga slapen want anders word het snel te heet en als je het te warm hebt in je slaap is dat natuurlijk absoluut niet fijn. Ik heb het liever te koud dan te warm! Sokken laat ik uit, behalve in de winter.

DRINK! water naast je bed! Ook in de nacht heb je vocht nodig en het is alleen maar beter voor de hydratatie. In de nacht zweet je veel dus een flesje water of een glas naast je bed is altijd goed!

regen playlist 

Ik maakte laatst een playlist aan met regen muziek. Ik vertelde hem dat ik het chill vind om te gaan slapen met de regen geluiden op mijn zolder raam. Maar vaak als ik ga slapen regent het niet of te zacht zodat je niks hoort. Op Spotify vind je gelukkig heel veel lekkere muziekjes met regen, onweer en andere natuur geluiden waar je heerlijk mee in slaap kan vallen. Heel erg chill!

 

sleepy spray Rituals


Ik heb uit een heerlijke gift box van Rituals die ik kreeg een heel fijn nieuw product ontdekt. De bed & body mist. Eerst geloofde ik hier nooit zo in en dacht ik.. ja het zal wel, ik kan dan net zo goed een ander lekker luchtje over mijn dekbed en lichaam sprayen. Maar dit flesje heeft een heerlijke inhoud met rustgevende ingredienten met Yi Yi Ren en Witte Lotus wat de slaap en meditatie bevordert. Je sprayt deze mist over je bed textiel, kussen en eventueel je lichaam. Het laat geen vlekken achter, bevat geen alcohol en ik val er heel rustig en chill door in slaap. Ideaal!

Try these tactics when you can't fall asleep to induce snoozing.:

Mijn andere tips voordat ik naar bed ga zijn eigenlijk standaard: eet niet meer te zwaar voor je gaat slapen, neem een warm bad of een douche met een kalmerend geurtje, drink nog een warme kop thee en ga zeker niet te lang meer achter je telefoon. Het blauwe licht zorgt voor meer activiteit in de hersenen waardoor je moeilijk in slaap komt. Lees eerder een boek of schrijf dingen op die je van je af wilt zetten.

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt! En alvast voor vanavond: welterusten!!

Eén reactie op “Niet kunnen slapen? Mijn tips!”

  1. Manon schreef:

    Ik drink eigenlijk nooit, want als ik om half 11 voor het laatst drink dan moet ik al 2x snachts uit bed. Ik heb een te kleine blaas daarom haha.
    Zo een spray lijkt me nog wel leuk om eens te proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *