www.charlottestorij.nl
05. 05. 2017

Hey hoi! Ik deelde gisteren een artikel over mijn sollicitatie tips en hoe je het beste jezelf kan voorbereiden om zo goed mogelijk een indruk achter te laten en dan te hopen dat je de baan krijgt. Ik heb hem! Afgelopen donderdag mocht ik op een tweede gesprek komen bij de Rituals op Utrecht Centraal. Een tijdje terug zocht ik naar vacatures en stond er een open voor 38 uur. Fulltime! Ik reageerde er meteen op en met heel veel geluk want ik werk vanaf nu bij de Rituals! De prachtige winkel vol met mooie producten, huid verzorging, me time, en hele mooie lijnen.En ik kreeg dus bericht over mijn sollicitatie en mocht een gesprek gaan hebben via skype. Om een eerste indruk te krijgen, meer informatie te krijgen over de functie en een eventueel tweede gesprek. Ik werd dus gebeld via skype en mocht op een tweede gesprek komen. Die vond afgelopen donderdag plaats. Mijn lieve vriend ging mee voor de gezelligheid en de support en met heel veel zin ging ik naar de winkel. Het gesprek verliep soepel, goed en ik had meteen een klik met de manager. En na 1,5 uur praten hoorde ik de zin: welkom in ons team! Het contract werd aangemaakt, er werden dingen besproken en ik kan vanaf de 15e beginnen! Ik ga werken in de Rituals op Utrecht Centaal, een van de drukste filialen van de wereld. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik hier mag gaan werken. Het sluit perfect aan op mijn opleiding, ik vind het heel leuk om mensen advies te geven en ze te helpen en het is een tof, leuk en vooral nieuw team! De winkel is prachtig en ik heb er vooral heel veel zin in! Ik krijg een NS buisines card waar ik gratis mee kan reizen, mag lunchen met het NS personeel en het word vooral een hele toffe uitdaging! Ik hou jullie op de hoogte!

Knuffels van een heel blij meisje 🙂

EÊn reactie op “ik werk bij Rituals!”

  1. Anita te Gussinklo schreef:

    Gefeliciteerd met je nieuwe baan, leuk hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *