www.charlottestorij.nl
22. 02. 2017

En toen had ik ineens rood haar! Vorige maand gingen mijn extensions eruit en ineens bad ik van lange plukken weer mijn eigen blonde haren terug. Maar na 2 weken was ik dat eigenlijk zat en besloot iets compleet anders te doen! Rood haar!

Het zusje van Rob is aan het leren voor kapster en ze verfde mijn blonde plukken langzaam naar rood. Ik wilde een warme, bordeaux rode kleur met wat lichtere plukken er doorheen. Toen de verf werd klaargemaakt en in mijn haar ging was het toch wel even spannend! Na 1 uur wachten spoelde de wasbak rood en was ik een red head! Ontzettend blij want ik noemde mijn haar: sprookjes haar. Prachtige kleur mixen en het stond me gewoon heel goed! Ik heb ook alleen maar positieve reacties  gehad dus ik ben helemaal blij met deze totaal andere haarkleur!

4 reacties op “Red hair, don’t care”

 1. Fleur schreef:

  Gedurfd maar inderdaad heel gaaf! Je kan het goed hebben Char!

 2. Aaah gaaf! Staat je heel goed. Een collega heeft toevallig ook haar haar een beetje in die kleur geverfd.

 3. Mykha schreef:

  Super leuk! toevallig wanneer ik mijn haar ook net rood heb geverfd haha.

  Staat je echt heel leuk

 4. Cynthia schreef:

  Het staat je prachtig. En wat heb jij een geluk dat het zo mooi heeft gepakt op blond haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *