www.charlottestorij.nl

8 februari. Een normale datum zal je misschien denken. Ik moest gewoon werken tot 3 uur maar had daarna mijn hele hele spannende her examen voor acne. Het laatste examen wat ik moet behalen om eindelijk mijn diploma niveau 4 in ontvangst te kunnen nemen. En dus ging ik met een tas vol handdoeken, mijn koffertje met producten en mijn model opweg naar Nijmegen. Gek om er weer te lopen omdat dat altijd mijn plekje was daar 4 dagen in de week. Gek om weer op school te zijn. Docenten begroette me vrolijk, waren belangstellend en wenste me heel veel succes. En toen na een halfuur wachten, 4 keer naar de wc gelopen te zijn en een hoop zenuwen kon ik met mijn model naar binnen. Ze werd goed gekeurd en ik mocht mijn examen gaan doen! Stoel opdekken, alle acne materialen klaar zetten en mijn zenuwen onder controle houden. En ja hoor, om 17:00 begon het acne examen. Ik begon met heel veel rust en ging er helemaal voor. Het examen zelf verliep super goed, ik reinigde de huid, maakte de lijnzaad aan en zat toen met veel spanning te wachten op het aller belangrijkste moment: het verwijderen van de pustels/comedonen. Met een trillende handje prikte ik het puistje in, drukte ik alles goed genoeg uit en toen de examinators weg liepen haalde ik opgelucht adem. Dit was het dan. Hopen dat het goed genoeg is om te slagen. Ik hoop het… Ze hebben 10 werkdagen dus ik zit nu met heel veel spanningen te wachten op de uitslag. Maarja 1 ding is zeker, ik heb mijn best gedaan en iets wat onmogelijk leek te zijn is nu achter de rug!

 

Eén reactie op “wanneer je her examen onmogelijk lijkt”

  1. Fleur schreef:

    Oh wat spannend! En wat kan ik me goed voorstellen dat je er gewoon helemaal klaar mee bent en het dan ook af wilt sluiten! Ik ga voor je duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *