www.charlottestorij.nl
01. 02. 2017

Koud weer, een frisse lucht, de winter kan erg slecht zijn voor je huid. Alles droogt uit, je lippen barsten open of zijn ook enorm droog en bevatten veel  velletjes. Daarom heb ik standaard vaseline en lippen balsems in mijn tas zitten zodat ik onderweg, op werk of waar ik dan ook ben even mijn lippen kan verzorgen. Vandaag review ik de super budget lipbalms van Max&More!


Max &  More is het eigen merk van Action maar ik moet zeggen, in de loop der jaren is dit zo goed verbeterd en luxe geworden. Het begon met plastic doosjes en lelijke verpakkingen maar het word nu steeds een stukje mooier, beter en luxer. Ik zag deze verpakking met lippenbalsems en was gelijk heel benieuwd. 8 lippenbalsems met elk 4 verschillende varianten waar je er dus 2 van hebt. De lippenbalsems zitten verpakt op een kartonnetje en deden me meteen denken aan de Lipsmackers!

Op de achterkant vind je nog wat informatie. Grappig want het staat er in het Engels op. Ook vind je er de ingedienten per variant lipbalm. Max & More test niet op dieren dus dat is een groot pluspunt!

En dit zijn ze! Ik vind ze er super leuk uitzien en ze hebben een toevoeging gekregen door de frisse kleurtjes. Er zijn 8 lippenbalsems maar 4 verschillende varianten. Coconut, almond, argan en jojoba oil. Allemaal verzorgende olien die goed zijn voor je huid en lippen dus! De lipbalms zitten praktisch verpakt in een handige balm die je met een klein wieltje omhoog draait. Ze hebben een klein dopje waar je hem weer mee afsluit. De applicator waarmee je de balm aanbrengt is in het begin wat stroef en heeft randjes maar zodra je gaat smeren word dit zachter en veranderd die vorm.

mijn review


Ik heb alle 4 de varianten uitgeprobeerd en vertel je graag wat ik er van vond, of ze heel veel deden en speciaal waren.

-coconut- kokos olie is dan wel heel fijn om mee te bakken of goed voor je huid maar het werkt ook superfijn voor je lippen! Kokosolie werkt hydraterend, beschermt je lippen en bevat zelfs SPF4. Ideaal in de zomer dus. Deze lipbalm heeft een zachte geur van kokos en werkt erg fijn.

-almond- amandel olie bevat heel veel goede vetzuren die er voor zorgen dat het herstellend en helend werkt. Perfect als je dus hele schrale of kapotte lippen hebt. Ik moet wel zeggen dat ik deze niet echt een smaakje of bepaalde geur vond hebben en dus het minst prettigste vond om te gebruiken.

-argan- ik ben fan van argan olie! Het werk zo fijn in je haar en zorgt ervoor dat mijn huid super fijn aanvoelt. Op je lippen argan olie is ook supergoed want de werking is ook weer verbeterend en herstellend. In argan olie zitten ook goede en genoeg vetzuren die daar voor zorgen. Het maakt mijn lippen super zacht en soepel.

-jojoba- het perfecte ingrediënt tegen kapotte, droge en schrale lippen met korstjes. Jojoba olie werkt verzachtend en herstellend. Smeer ze hier mee in en je lippen gaan je dankbaar zijn. Deze geur is neutraal en erg fijn om te gebruiken.

Op de eerste foto zie je mijn lippen zonder lippenbalsem. Ze zijn op dit moment erg droog, hebben last van velletjes en soms zelfs uitgescheurde mondhoeken wat erg pijnlijk is. Op de tweede foto heb ik de argan olie variant op. De lippenbalsems zijn echt bedoeld om te verzorgen en geen kleur te geven aan je lippen en dus zie je alleen een subtiel klein glansje. Ik vind ze erg fijn werken, ze verzorgen mijn lippen, maken ze lekker zacht en herstellen de wondjes.

4 fijne lippenbalsems dus! Je hebt er van elk 2 dus misschien kan je je zusje, moeder of vriendin er ook een cadeau geven. Ik vind ze fijn! Ze zien er leuk uit, hebben een goede werking, fijne geurtjes en voor de prijs hoef je ze echt niet te laten liggen. Voor een pakje van 8 lipbalms betaal je €1,99

Wat gebruik jij om je lippen goed te verzorgen?

2 reacties op “max&more lipbalm”

  1. m,heide. schreef:

    zitten er schadeluke stoffen in deze lippen balsum. wij hebben deze lippenbalsum net gekogt bij exion. van het merk max&more. 8stuks voor nog geen 2 uero.

  2. Federica schreef:

    Hi Charlotte, en tof review.
    Een klein opmerking. In de arganolie versie, volgen de ingredientenlijst, is er eigenlijk geen arganolie (die komt van de Argania spinosa) maar wel de macadamiaolie van de Macadamia Ternifolia .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *