www.charlottestorij.nl

Een hele lange tijd had ik extensions maar ze zijn er nu uit en hallo happy healthy hair! ❤️Kijk hoe lang het gegroeid is #blondie #doeilangeplukken #lovethis #hair #curls

Hey! Ik heb een hele lange tijd mooie, lange blonde plukken gehad maar dat was helaas niet mijn eigen natuurlijke haar. Was het maar zo’n feest. Helaas heb ik van mijzelf kort haar en is het nooit langer gegroeid tot net aan mijn schouder. En elke keer bleef het ongelijk, was ik niet tevreden en soms maakte het me zelfs onzeker. Lang haar hoort toch bij een vrouw van 20? En ja, ik overdrijf misschien want mijn haar mag ik echt niet kort noemen, integendeel zelfs. Maar als je dan 40 cm extensions gewend bent en die er ineens uit zijn is dat wel even heel erg afkicken.

Vorige week gingen mijn lange plukken eruit. Ik had om 19:30 een afspraak bij mijn favoriete extensions salon: beauty by Roos. Waarom die zo fijn is? Altijd fijn om er te zijn, prachtige extensions, ze maken jou kleur uniek en het zijn toffe meiden. EN: je hebt altijd garantie erop! Toch ging ik er met een fijn gevoel heen want je bent benieuwd hoe je eigen haar is, welke lengte het inmiddels heeft bereikt en je kan weer door je haar gaan zonder bondingen te voelen. Na een kwartier waren de extensions eruit en lag de vloer bezaaid met de plukken die ik al die tijd met veel plezier gedragen heb. Even lekker wassen, masker erin, föhnen en in model brengen. En toen keek ik in de spiegel en was ik blij. Wauw, mijn eigen haar is super lang geworden! Of ja, lang voor mijn doen dan. Met een zelfverzekerd gevoel weg lopen uit de salon en de volgende ochtend veel complimenten krijgen. Vriendlief, schoonouders, mama, zusje, vriendinnen en zelfs mijn baas vonden het tof. Maar dan kijk je 2 dagen later weer in de spiegel en zie je iets. Je mist je lange haar, de plukken die tot aan mijn onderrug kwamen en de mooie hoge staart wat nu een ini mini staartje is. Gek is dat, dat ik me nog zo hecht aan die lange haren. Misschien is het wel een verslaving en bel ik gewoon weer voor een nieuwe afspraak. Want lang haar is iets wat me heel gelukkig maakt.

Hoe denken jullie over langer haar? En heb jij wel eens extensions gehad? Ik weet even niet wat ik moet doen maar mijn gevoel schreeuwt: PLUKKEN IK MOET JULLIE TERUG!

6 reacties op “van lange plukken naar kort tot op je schouder”

 1. Anne schreef:

  Ik vind dit een prachtige lengte Charr! Ik snap dat je die lange plukken gaat missen maar het is even wennen natuurlijk

 2. Hilde schreef:

  Wauw wat een mooi gezond haar! Dat had ik niet verwacht na die extensions.

 3. Esmay schreef:

  mooie kleur is het. Ik heb zelf ook extensions en zou echt niet zonder kunnen hoor haha

 4. Karin schreef:

  Mooie lengte heb je terug zeg. Ik snap dat je het lastig vind en ze graag weer zou willen maar het is zo schadelijk voor je eigen haar dus mijn mening: ik zou het lekker zo laten. Het groeit vanzelf wel langer joh

 5. Veerle schreef:

  Mooi kapsel! Ben ook benieuwd naar een foto van de voorkant 🙂 Die zien we vast wel in je diary toch?

 6. Sasha schreef:

  Char! wauw, supergaaf zo. Ik snap wel dat je weer lang haar wilt hoor, het stond je supergoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *