www.charlottestorij.nl
22. 01. 2017

Hee hoi! Het is vandaag zondag en een heerlijke dag om weer even uit te rusten, te chillen en terug te blikken op leuke dingen die ik vond op Internet. Ook geef ik je tips, heb ik wat lekkere receptjes gevonden en zou ik zeggen: pak er een warme kop thee, een dekentje en Spotify bij en veel plezier bij dit artikel! Welkom bij mijn happy sunday thoughts!


The Avocado Show

Ik ben een echte avocado lover. Door een salade, zo los met peper en zout of bijvoorbeeld op je broodje voor de lunch pauze. Avocado’s zijn niet meer weg te denken in mijn keuken. En nu is er groot nieuws! Er komt namelijk een restaurant met alleen maar avocado! In The Avocado Show, zoals het restaurant gaat heten, zullen heerlijke gerechten op de kaart komen. “Avocadoburgers, avocadoroomijs, chocosmoothies met avocado, gepaneerde avocadofrietjes: je kunt blíjven experimenteren met de heerlijke fruitsoort. De mogelijkheden zijn eindeloos en de enige spelregel is dat ergens avocado in moet zitten. Als je ervan houdt, zal je in het restaurant erg gelukkig worden. Wanneer het opent is nog niet bekend maar wauw, ik ben zo benieuwd!

maybelline-guy-model-dad-comment-manny-gutierrez-matt-walsh-9

Mannen en make-up.. waarom worden ze meteen homo genoemd? L’oreal ging een campagne aan en maakte deze foto daarbij. Een man die echt prachtig is opgemaakt met de make-up producten. Ik vind het echt heel tof dat ze dit doen want we zijn allemaal gelijk en mannen kunnen best make-up dragen als ze dat willen.

Gelato Glowers Ice-cream

Hoe tof is dit! Hoewel de temperaturen nog niet echt geweldig zijn om ijs te eten krijg ik spontaan zin in ijsjes! Gelato gemaakt in de vorm van roosjes. Prachtig en hier wil je toch meteen je tanden in zetten. Ik zou het bijna zonde vinden om de ice creams op te eten haha!

Ik ben weer fanatiek begonnen met hardlopen en ben zo blij met mijn hardloopschoenen. Ik heb ze van Asics en hoewel ik twijfel om ook nog een paar Nikes aan te schaffen zweer ik bij Asics. Zeker nu met de gladde wegen en stukken bevroren ijs op mijn looproute houden mijn asics mij overeind en hebben ze veel grip. En Asics heeft onwijs veel keus, kleurtjes en patronen. Love it!

 

Ik volg genoeg Tumblr accounts en hete mannen op Instagram. Okay, ja ik heb een vriend maar hey, kijken mag toch? Kijk nou. Gespierd, stoer type, leuke kop en een leuk hondje. Win win!

Afbeeldingsresultaat voor mini golf app

Even een app die ik jullie niet wil laten missen. Mini golf! Ik heb deze app te danken aan mijn lieve vriend Rob want sinds ik dit spel op mijn telefoon heb gezet ben ik verslaafd. Het leuke is dat je kan golven tegen elkaar. Een echte match met bijvoorbeeld je vriend, je beste vriendin of gewoon een random tegenstander. De levels die je speelt zijn super leuk, kleurrijk en sommige zijn ook echt moeilijk. Het leuke aan de app: hij is gratis!

Tony's Chocolonely chocoladebier

Toen ik dit zag dacht ik meteen: ik moet dit proberen! Iedereen kent inmiddels Tony Chocolony. De heerlijke, zoete chocolade in allerlei gekke en apparte smaken. Mijn favoriet blijft de karamel zeezout. Maar nu heeft Tony iets uitgebracht waar je meteen zin in krijgt. ( denk ik dan) bier met de smaak van Tony’s. Wauw! Dit moet ik sowieso met Rob proeven, hij is de echte biertjes expert! Bier en chocolade? Moet toch top zijn?

coldest-village-oymyakon-russia-amos-chaple-23

Kijk deze jas. Ik kan niet achterhalen waar die vandaan komt maar alleen al bij het zien wil ik hem aantrekken en erin weg kruipen. Het is nu s’ochtends zo ontzettend koud buiten en warme bontjes en sjalen zijn dan erg welkom! Ik vind de kleurstelling ook echt prachtig. En deze jas zal ontzettend zacht zijn denk ik!

Ik had het net nog over Tony’s en de heerlijke karamel zeezout chocolade. Laatst kwam ik een receptje tegen met koekjes met chocolade zee zout. Oh my! Dit recept moeten jullie allemaal lezen, opslaan en maken want damn! Ze zijn mega mega lekker. Oeps, niet gezond maar hey, voor het weekend moet dat kunnen toch? 😀 Hier vind je het recept.

En dan mijn laatste tip voor dit weekend! Zet je Netflix aan en kijk deze film! Ik heb hem laatst met Rob gekeken en het is een dikke aanrader! Ik verklap verder niks maar het is een thriller die totaal niet voorspelbaar is. The watcher is een deels waargebeurde thriller waarin een jong stel hun droomhuis koopt maar ontdekt later dat dit een luguber verleden heeft en dat iemand hen constant in de gaten houdt. Zeker kijken dus!

Bedankt voor het lezen en een fijne zondag!

Eén reactie op “happy sunday thoughts”

  1. Charel schreef:

    Die jas is geweldig hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *