www.charlottestorij.nl

img_7376

img_7362

img_7477

img_7502

img_7547

img_7508

Herfst is een van de favoriete seizoenen van me. De omgeving ziet er allemaal een stukje mooier uit, bladeren dwarrelen langzaam van de bomen en alles is heerlijk buiten. Als er dan ook nog een heerlijk herfst zonnetje om het hoekje komt kijken wil je niets liever dan lekker naar buiten. Wandelen in het bos, het hondje en de camera mee en genieten van al het moois om je heen. Dat deden Isa en ik dan ook maar al te graag. Wel een groot verschil met hoe het nu is buiten: grijs, koud en nat. De herfst is in volle gang en het word nu langzaam alweer winter. Gelukkig kon ik deze hele fijne en mooie herfstdag vastleggen. Ik houd ervan! <3 Op die dag gingen Isa en ik lekker op de fiets en had ik mijn nieuwe kleding aan. Ik kocht vorige maand een furry gillet met allerlei herfstige kleurtjes, gewaagd maar ik ben er verliefd op! Zit lekker warm en in combinatie met mijn camel coat staat het heel chique! En herfstig toch? 🙂

 ♥ autumn, the year’s last loveliest season ♥

6 reacties op “een fijne herfstdag ♥”

 1. Elana schreef:

  Mooie foto’s! Ik vind de herfst ook altijd prachtig 🙂

 2. Romy schreef:

  Wat een onwijs mooie foto’s en prachtige outfit! Vooral dat gilet is leuk!

 3. Janne schreef:

  Wat zijn deze foto’s mooi zeg! Hou echt van die herfst kleuren 🙂

 4. Florentine schreef:

  Yeeeas!! Dit ziet er zeker uit als een fijne herfstdag.
  En wat zie je er onwijs leuk uit!!

 5. Charel schreef:

  Mooie outfits hoor! Ik vind dat je prachtig haar hebt!

 6. Iris schreef:

  Mooie outfit en fijn artikel! Ik hou ook echt van de herfst en ik vind het ook heerlijk om nu naar het bos toe te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *