www.charlottestorij.nl

A big love for my high knee boots #fashion #boots #highknee #loveit #pose #autumn

 Ik ben er al een hele tijd weg van. Elke schoenen winkel die ik voorbij kwam moest ik even een blik werpen op de etalage. Ik heb het over de trend schoen op dit moment: de hoge laars tot over je knie. Love it! Je kan het niet mooi vinden of juist supertof en ik ging voor dat laatste. Vandaag laat ik jullie mijn overknee boots zien! 

14800845_1334048316605804_673036240_n

14799001_1334057239938245_2117197696_n

De fashion trend op dit moment: hoge laarzen die net tot aan je knie komen of er over heen gaan. Je kan zoveel kanten op met deze laarzen als het gaat om een outfit samen te stellen. Ze staan bijvoorbeeld heel stoer en casual onder een spijkerbroek maar kunnen je outfit heel chique en classy maken bij een rokje of jurkje. Heel veel kanten kan je er mee op dus! Ik draag ze hier bij een spijkerbroek, een trui en m’n poncho. Lekker herfstig! 

img_6986

img_7043

De laarzen zijn van zwart suède en hebben aan de voorkant helemaal niks van details. Gewoon lekker zwart. Aan de achterkant hebben ze vetertjes en een inham plooitje die tot je knie aansluit. De vetertjes geven een mooi effect aan de laars. Ze zitten er trouwens voor de sier want de laars doe je aan met een rits. Ze hebben een blok hakje maar deze is niet mega hoog. 

img_7087

img_6983

Ik ben superblij met deze aankoop! Ik twijfelde al een tijdje om hoge laarzen te kopen aangezien ik altijd mijn lage laarsjes gewend was. Voor mijn opleiding moest ik altijd zwarte gympen of zwarte lage laarsjes aan. Daar is nu verandering in gekomen! Deze herfst en winter trek ik lekker mijn high overknee boots aan! Ze zitten heerlijk, lopen lekker en sluiten tot je knie aan dus extra veel warmte! Ideaal! Ik kocht ze bij Van Haren voor €49,95. Van Haren verkoopt nog meer toffe hoge laarzen en andere hippe schoenen. Wat vind jij van de high overknee trend? Heb je zelf ook een paar hoge laarzen? 

Eén reactie op “the high overknee boots”

  1. Nienke Hilbrands schreef:

    Die zijn leuk zeg! Ik heb nu alleen nog maar enkellaarsjes, maar deze trend is echt heel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *