www.charlottestorij.nl

kneipp

Body lotion gebruik ik met heel veel liefde elke dag. Nadat ik lekker gedoucht heb wil ik mijn huid hydrateren en verzorgen. Nu we weer de herfst en winter maanden in gaat is hydrateren van de huid heel erg belangrijk en smeer ik het liefste de hele dag door mijn huid in. Nu met nog meer plezier want Kneipp komt met een nieuwe lijn: Silky secret.

img_6877kneipp

img_6878 Je huid verzorgen is belangrijk maar vergeet zeker je zintuigen niet. De nieuwe zijdezachte verzorginslijn van Kneipp silky secret is een cadeau voor de koudere winter maanden. De lijn bestaat uit een bodylotion, een crème douche en douche olie. Wat deze lijn zo bijzonder maakt is de  zachte en luxe geur van zijdeboombloesem wat de zintuigen streelt en de rijk verzorgende melk proteïnen die het bevat maken je huid zijde zacht. Gun jezelf een moment van luxe ! De bodylotion zit verpakt in een witte tube met roze opdruk. Ziet er strak en verzorgd uit. De tube bevat 200 ml product. 

img_6891

Het product en deze lijn bevatten 2 belangrijke ingrediënten waar de silky secret om draait: 

Melk proteïnen: melk word al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzachten en te verzorgen. De eiwitten in melk hydrateren en werken kalmerend 

Zijdeboombloesem: de bloesem van zijdeboom heeft een bijzonder milde geur en een rust gevende werking

img_6897kndipp

Op de achterkant vind je informatie over het product, hoe je het gebruikt en de ingrediënten. Kneipp is dierproef vrij, vrij van conserveringsmiddelen en parabelen. Helemaal natuurlijk dus! De ingrediënten lijst ziet er ook goed uit en er word geen gebruik gemaakt van parfum. 

img_6899

De bodylotion zit verpakt in een tube en heeft een handige klik dop met een opening waar je makkelijk en hygiënisch de bodylotion uit kan halen. Dit vind ik zelf persoonlijk fijner werken dan wanneer je een bodylotion uit pot hebt.

img_6901

Tijd om hem te gaan testen! Ik ben met bodylotions altijd erg kritisch en ben niet snel tevreden. De ene is te stug en smeert niet fijn uit, de ander trekt te snel in of de geur is juist te aanwezig. Bij deze bodylotion is de geur heerlijk! Niet te sterk maar gewoon heel zacht en fijn van geur. Je ruikt duidelijk de zijdeboombloesem. De bodylotion is vrij compact en niet te vloeibaar. Een stevige substantie. Maar wanneer je hem uitsmeert wordt die heerlijk vloeibaar, melkachtig en trekt heerlijk in de huid. Nu heb ik een behoorlijk droge huid maar deze bodylotion hydrateert en verzacht dit meteen. Wat een heerlijkheid! Kneipp silky sexret is geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder de droge huid. Ervaar zelf de zijdezachte verzorging en laat je verassen door de bijzondere milde geuren! 🙂

img_6883

Ik ben enthousiast! Een heerlijke bodylotion die een nieuw plekje heeft in mijn dagelijkse verzorgingsroutine. Heerlijk nadat je gedoucht hebt en je huid gewoon nog even die luxe en hydratatie wilt geven. Mocht je benieuwd zijn? De Kneipp silky secret lijn bestaande uit een bodylotion, douche crème en badcreme en  zijn vanaf nu te koop bij verschillende drogisterijen. De bodylotion kost €9,49 de badcreme €9,49 en de crème douche €5,99

Wat vind jij van deze bodylotion? 

2 reacties op “Kneipp silky secret body lotion”

  1. Merel Teunis schreef:

    Altijd lekker die producten van Kneipp he! 😉

    Liefs, Merel
    http://www.healthywanderlust.nl

  2. Amy schreef:

    Deze body lotion is inderdaad heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *