www.charlottestorij.nl

espritfashionHoewel het nog steeds best lekker weer is zitten we toch al bijna in oktober en betekend dat de maand van de herfst! Blaadjes die van de bomen vallen, koudere ochtenden en veel eerder donker buiten. Bij die knusse maand horen nieuwe collecties, warme jassen en hippe fashion! Daarvoor kan je terecht bij Esprit die een groot assortiment heeft in kleding, jassen, schoenen, accessoires en alles voor een fashionable herfst!


picmonkey-collagevesten

Lange vesten vind ik een mega leuke trend. Bovenstaande vesten vond ik bij Esprit. Het kan je kleding stijl zo leuk en verrassend maken. Je kunt het gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld een jeans, zwarte broek of juist een rokje voor een speels effect. Lange vesten gaan weer helemaal een must worden! Grijs, zwart, beige of een vest met meerdere printen die je ook nog als poncho kunt dragen. Hip en vooral lekker warm!

picmonkey-collagerok

 

Ik kan van mezelf zeggen dat ik een rokjes mens ben. Niet iedere vrouw houdt van rokjes maar moet je kijken hoe leuk het kan staan! In de herfst een rokje? Ja zeker! Een gebreid, wollen rokje die je combineert met een warme maillot of panty en eronder kiest voor warme laarsjes of een mooi elegant hakje. Je kan er eindeloos mee variëren! Wist je dat zo’n gebreid rokje niet alleen heel trendy staat maar ook lekker warm en comfortabel zit!

esprit

In de herfst vind ik de kleding en mode veel leuker dan zomers. Tuurlijk is een kort jurkje of kort broekje lekker en fijn maar in de herfst kan je weer lekker laagjes dragen. Een shirtje met daarover een lang hip vest, combineer het met een warme sjaal, warme laarsjes en bijvoorbeeld het gebreide rokje! Mega hip. Ik kan niet wachten om weer warmere kleding te gaan kopen, leuk te gaan combineren en de herfst te trotsteren! Esprit.nl heeft een heel groot assortiment met allerlei leuke items. Rokjes, jumpsuits, jurken, broeken, schoenen, voor alles kan je er terecht! Als je jezelf aanmeld voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch 10% korting op je eerst volgende bestelling!

Wat vind jij van de herfst en de bijbehorende fashion?

2 reacties op “Esprit herfst must haves”

  1. Manon schreef:

    Ik moet echt nog een lange vest aanschaffen, deze van Esprit zien er wel erg leuk uit.

  2. Marsha schreef:

    Ik vind die lange vesten altijd erg fijn! Heb er zelf veel in de kast hangen. -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *