www.charlottestorij.nl

img_6457blog

Een gezonde gloed tijdens de make-up willen we allemaal wel. Zonder dat je al te veel poespas nodig hebt wil je toch verzorgd en shiny de deur uit gaan. Je kan dan wel allerlei highlighters en glanzende poeders aan brengen maar hoe fijn is het als je een product hebt wat de huid fixeert en tegelijk die mooie glans geeft? Ik liep laatst even in de Kruidvat en kwam deze mooie poeder tegen van Catrice. Ik review hem vandaag graag voor je !


Als ik een poeder koop zijn er een paar dingen waar ik op let. Allereerst de goede kleur. Hij moet goed passen bij de foundation die ik op dat moment gebruik. Ook let ik op de structuur van de poeder en de dekking. Ik wil geen pancake effect creëren maar wil gewoon dat de poeder fixeert, mat maakt en er voor zorgt dat de make-up lang blijft zitten. Heeft deze van Catrice dat in zich? We gaan het uittesten!

img_6438blog

img_6441blog

Allereerst vind ik het product er supermooi en luxe uitzien. Catrice word steeds meer een merk wat door profesionele make-up artist en visagistes wordt gebruikt. Nu ook in Hollands Next Topmodel. Catrice is daarvan de hoofdsponsor, superleuk natuurlijk! Deze poeder ziet er strak en luxe uit. Verpakt in een transparant doosje waar je op de voorkant wat tekst ziet staan. Door de verpakking heen zie je de poeder en vorm al. Dat vind ik altijd leuk, een klein voorproefje van wat er komen gaat.

Op de achterkant vind je nog wat informatie en de ingrediënten:

TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, NYLON-12, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, P-ANISIC ACID, KAOLIN, DIMETHICONE, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, CI 15850 (RED 7), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

img_6445blog

img_6449blog

img_6450

Wanneer je het doosje open klapt zie je dit prachtige patroontje. Ik ben altijd al om als producten er mooi uitzien en dat is bij deze poeder absoluut het geval. Je ziet een nude, lichtbruine kleur gemixt en in overloop met peachy roze. Oeh! Als dat geen mooie, healthy glow gaat geven weet ik het niet meer. Het patroontje heeft hoekige vlakjes die in elkaar over lopen. Heel tof gedaan!

img_6451blog

Tijd om hem te testen! Je kan deze poeder voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo kan je je huid fixeren nadat je de foundation hebt aangebracht maar je kan deze poeder ook inzetten voor een mooie healthy glow op je huid. De poeder is helemaal mat en heeft een fluweelzachte textuur met een transparante finish die samen smelt met je huid en geschikt is voor alle huidtinten. Hij past hem als het ware aan op jou huidtint en zo is die voor ieder geschikt! De poeder zorgt voor een mooie matte tint en door de combinatie van de 4 kleuren geeft die een frisse, healthy glow aan je gezicht. Love it! Niet te veel shimmers zoals bij een highlighter maar gewoon subtiel en fris.

Op de eerste foto heb ik geen make-up op, bij de tweede draag ik alleen foundation en op de derde zie je een foto met de healthy look mattifying powder. Niet een hemelsbreed verschil maar je ziet net een wat frissere uitstraling en een glansje op mijn huid. De poeder brengt fijn aan met een kwast en verstuift niet snel. Je hebt niet veel nodig voor een healthy glansje. Het product is zuinig en gaat dus erg lang mee.

img_6459blog

Ik ben enthousiast! Catrice heeft een mooie combinatie gemaakt van een fixing powder en een mix van glanzen van highlighters. Die zorgen net wat meer voor die healthy glow die je soms even nodig hebt. Vooral in het zonlicht is het prachtig als je dan de subtiele glans ziet. De poeder is verkrijgbaar in 1 kleur en dus geschikt voor iedereen. Hij is te koop bij Kruidvat/Trekpleister in de schappen van Catrice voor €4,49

Wat vind jij van zo’n healthy look poeder? Welke gebruik jij op dit moment?

Eén reactie op “Catrice Healthy Look Mattifying Powder”

  1. Nienke Hilbrands schreef:

    Alleen dat patroontje al. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *