www.charlottestorij.nl

 

Ik blijf het maar zeggen: gel nagellak is mega leuk, blijft lang zitten en is de oplossing als je bijvoorbeeld een weekendje weg gaat en je nagels mooi wilt hebben. Tegenwoordig heb je allerlei technieken met een lamp maar verkopen alle merken ook nagellak met gel die je zonder lamp kunt aanbrengen. Hartstikke handig! Ik heb vandaag 5 lekkere roze/paars tinten voor jullie om te laten zien.


Essence the gel polish is al een hele tijd verkrijgbaar in de winkels van Kruidvat/Trekpleister. De lakjes zijn fijn en gebruik je met een base en topcoat die er voor zorgen dat je de speciale gel coating te zien krijgt en een prachtige glans als resultaat hebt. De kleuren variëren en je hebt ontzettend veel keus. Van nude en groen tot paars en roze. Ik ging dan ook dit keer voor lekker meisjes achtige kleuren. Roze, nude, fuschia roze/rood, lila paars en een donker roze kleur. De flesjes bevatten 15 ml nagellak, hebben een fijn kwastje en zien er gewoon normaal uit. Kijk maar mee naar de swatches!

Van links naar rechts zie je de kleuren: 05 sweet as candy- 13 forgive me- 11. 4 ever young- 56 you and me? – 48 my love diary.

05 sweet as candy. Een heerlijk zacht roze kleurtje die niet te veel opvalt maar wel verzorgd en netjes staat. Ik vind dat deze kleuren me altijd doen denken aan ballet, een mooie licht roze kleur. Hij dekt in 2 laagjes en ik heb het gevoel alsof ik gel draag.

13 forgive me- een kleur om je excuses mee aan te bieden, om te zorgen dat iemand je vergeeft. Dat is deze kleur zeker. Een suikerspin roze kleur die zoet en lief tegelijk is. Hij dekt prachtig in 1 laag maar hier draag ik er alsnog 2 om het effect nog even extra te versterken.

11. 4 ever young- een kleur waar ik altijd fan van ben geweest. Lila paars achtig. Een leuk kleurtje voor in de lente wanneer alle bloemetjes doorkomen en het zonnetje zich laat zien. Deze kleur dekt ook heel mooi in 2 laagjes alleen mis ik hier wel iets meer het gel effect.

56 you and me?– een knal kleurtje is deze! Het is een mix van fuschia rood/roze. Een kleur die van je nagels af knalt en om aandacht vraagt. Mooi om te dragen naar een date misschien?! Hij dekt trouwens wel supermooi en ik heb ook geen last van lelijke rode randen wanneer je hem aanbrengt.

46 my love diary – de laatste kleur! Een romantische, zachte oud roze kleur die prachtig is voor elke dag. Zulke kleuren vind ik onwijs mooi en zeker als we straks weer richting het herfst seizoen gaan. De lak dekt goed in 2 lagen en je ziet goed een mooie glans van the gel coating.

Leuke lakjes, werken fijn en het kwastje brengt goed en egaal aan. De lakken drogen allemaal mooi op met het gel effect. Ik heb hierbij wel de base en topcoat gebruikt want zonder die 2 krijg je de gel look natuurlijk niet. De houdbaarheid? Na 3/4 dagen begint er wel een stukje los te laten en gaat de nagellak chippen. Helaas: niet de houdbaarheid die gel lak belooft maar wel 5 leuke kleuren waar meisjes blij van worden. Mijn favoriet? Sweet as candy en you and me. Mocht je benieuwd zijn naar de kleurtjes? Essence verkoopt er nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten: €1,69. Wat vind jij van gel nailpolish zonder een lamp?

6 reacties op “Essence the gel nail polish”

 1. Maaike schreef:

  Forgive me vind ik echt een onwijs mooi kleurtje!

 2. lonneke schreef:

  Leuk zijn ze! En zo heerlijk budget.
  Vooral “forgive me” vind ik tof.
  Liefs Lonneke

 3. Dana schreef:

  Ik vind de lakjes echt fijn! My love diary draag ik ook graag 🙂

 4. Dineke schreef:

  Ooh, die oudroze! Zo leuk 🙂

 5. Carlijn schreef:

  gave kleurtjes!

 6. Romy schreef:

  Wat een heerlijke kleurtjes! Ik vind de laatste erg mooi! ♥ Ik houd een winactie op mijn blog, misschien ook wat voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *