www.charlottestorij.nl
07. 09. 2016

Soms heb je hele fijne momenten in je leven maar zijn er ook diepte punten. Gelukkig overschaduwen de fijne momenten die diepte punten en vergeet je het snel weer. Maar op dit moment voel ik me even heel rot. Een leeg, verdrietig en misschien wel falend gevoel. Ik heb het over het niet op mogen gaan voor mijn acne examen. Gisteren was een spannende dag. Ik had de hele dag door alles goed doorgenomen, mijn spullen al uren van te voren ingepakt, nog wat extra lijnzaad geblend, alcohol gekocht en ging vol goede moed om 6 uur richting Nijmegen. Ik had mijn her kansing van acne. Voor de mensen die me al een tijd volgen weten dat mijn model vorige keer was afgekeurd en ik dus naar huis kon gaan zonder ook maar enig examen afgelegd te hebben. Je kan het misschien al raden: gisteren werd mijn model weer afgekeurd en kon ik dus met alle spullen, mijn teleurgestelde model en een mega verdrietige Charlotte naar huis. Wat een afgang, wat een falend gevoel.. Weer geen examen terwijl iedereen op mocht. Ik had niet verwacht dat dit zo’n inpact op me zou hebben.. Ik zit nu in de tuin in mijn bikini te genieten van de zon. Naast me staat een verfrissende smoothie, de speaker staat luidt en ik typ dit artikel nu. Hoe ik me nu voel? Heel erg boos. Boos om het feit dat ik niet heb kunnen laten zien wat mijn kwaliteiten zijn op het gebied van acne. Boos om het feit dat ik gisteren een hoop geld heb verspild aan helemaal niks. Boos, teleurgesteld en heel erg gefrustreerd. Ik weet het, ik moet me er over heen zetten, hopen op een herkansing en een nieuw model zoeken. En in mezelf blijven geloven. Maar dat is knap lastig nu…

head up, stay strong, fake a smile and move on

Ik kom er wel weer bovenop.. Maar ik moest het even van me afschrijven. Mocht jij iemand met acne kennen dan hoor ik het graag! Liefs van een verdrietig en vooral gefrustreerd meisje.

5 reacties op “heel erg gefrustreerd”

 1. Melike Seckin schreef:

  Oh wat naar.. Dit vind ik echt jammer voor je. Maar keep going, stay strong! De volgende keer lukt het je vast wel, blijf geloven in jezelf. Frustratie uitlaten is altijd goed.

 2. Fleur schreef:

  Ah jeetje Char.. kan me heel goed voorstellend dat dit niet goed werkt op je motivatie.. Ik hoop dat je snel een juiste persoon vind en je ze dan even een poepie kan laten ruiken:-).

 3. Maaike schreef:

  Oh no, wat vervelend voor je! Waarom werd ze afgekeurd?

 4. Lynn schreef:

  Probeer eens iets te zoeken via rommelhoek026! Dat is een pagina op Facebook, er zullen vast wel mensen op reageren!

 5. Julia schreef:

  Ahh noo.. Wat rot zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *