www.charlottestorij.nl

Hee goeiemorgen! Wat een heerlijke week heb ik weer gehad! Gisteren was wel een hele moeilijke en zware dag omdat papa 50 zou moeten worden maar buiten dat hebben we het fijn gehad. Ik had een date met Rob, sprak af met Marleen en Carlijn en maakte weer gezonde maaltjes klaar! Kijken jullie mee naar de diary?

Wakker worden en ontbijten met Griekse yoghurt, aardbeien en blauwe bessen. Een heerlijk goed gevuld ontbijtje!

Maandag ochtend bracht ik eerst een bezoekje aan de tandarts en pakte daarna de trein naar Zwolle! Ik ging naar mijn 2 lieve vriendinnen Marleen en Carlijn. De laptop ging mee en onderweg pakte ik even een lekkere koffie om wakker te worden. Heerlijk!

Voordat ik naar Marleen ging had ik een paar uurtjes afgesproken met Denise die ik ken via de online wereld en Instagram. Ze woont ook in de buurt en we spraken dus even spontaan af 🙂 We maakten foto’s en kletsen over van alles, het was heel gezellig!

Daarna ging ik naar Marleen en kookten we samen heerlijk, gezond eten. Gevulde paprika’s met gehakt, tomaten, groenten en lekker veel mozzarella kaas. Hmm! We aten er rijst en wat salade bij. Een goed gevuld maaltje.

LOVE THEM

Dinsdag pakte ik weer de trein terug en moest natuurlijk een paar keer overstappen. Tijdens het treinen dus even wat lekkers kopen voor onderweg. Liefde voor de Tony chocolade en de wraps. Een goed gevulde lunch

 

Thuis weer lekker gezond ontbijten met yoghurt, blauwe bessen, tropische vruchtjes, aardbeien en schuddebuikjes. Hmmm! Smullen en wat een mooie kleurtjes zo bij elkaar he.

Na een fijne, lange dag thuis werken, mijn kamer op orde maken en mams helpend met allerlei klusjes en een sollicitatie bij de Ici paris XL even lekker een rondje hardlopen. Een klein rondje van 4,26 km want het was best warm maar ik vond het heerlijk om weer even lekker te lopen!

Jaaa! De dag erna kreeg ik een heel leuk berichtje want ik was aangenomen bij de Ici Paris XL in Tiel. Dat vierde ik even samen met Isabelle bij de Hema met een 4 uurtje. De gebakjes zijn trouwens groter geworden! woohoo

 

Donderdag bleef mijn vriend slapen en ik ging s’avonds met hem mee naar Veghel omdat we samen uit eten gingen en ik daar weer bleef slapen. Superleuk <3 Samen begon de wereld reis vanaf Passawaaij naar Veghel. Samen reizen is dan toch echt veeel gezelliger!

We gingen uit eten bij Lounge 8. Sushi! Omdat we 2 maanden samen zijn en ik een nieuw baantje had. Dat moesten we even goed vieren. Het was een super gezellige, leuke en fijne avond samen <3

Na de 3 dagen met vriendlief kwam ik vrijdag weer thuis en ging weer aan de slag met mijn healthy bananen brood. Ik filmde er gelijk een how to recept van die online kwam op mijn YouTube kanaal 🙂

Die dag stond lekker in het teken van bezig zijn in de keuken. Ik maakte s’ochtends het bananen brood en s’avonds ging ik aan de slag met mijn heart peeler die ik in Spanje kocht. Het is een soort dunschiller met heel veel opties waarmee je op een leuke manier je groenten kunt snijden. Ik maakte die avond courgetti! Het ging super gemakkelijk en was mega lekker!

Courgetti met avocoado, gegrilde courgette, rucola en tomaatjes. Een heerlijk maaltje! Sowieso alles met avocado is heerlijk!

In de avond reviewde ik een heleboel lip producten waar binnekort een groot artikel van online komt. Deze kleur vond ik wel heel erg tof!

Ochtenden zijn altijd een feestje! Ik ontbeet met Griekse yoghurt kers en allerlei lekkere toppings. Muesli, bramen, geraspte kokos en amandelen en schaafsels. Een superfood ontbijtje!

In de middag moest ik even mijn contract en papieren inleveren bij de Ici paris XL en sprak daarna even af met Pamela. We dronken wat op het terras en kletsten bij. Ja, we sloten de dag af met een grote swirl want wat was het warm!!!

Zaterdag middag voelde ik me rot.. Het was een dag voor papa’s verjaardag, ik had naar gedroomd en voelde me leeg en emotioneel. Het was zelfs zo erg dat ik mijn lieve vriend had afgebeld want die zou eigenlijk komen. Super stom van me maar ik voelde me zo rot op dat moment en wilde alleen zijn. Ik ben een stuk gaan fietsen en heb even flink gehuild.. Het zijn zulke moeilijke tijden dit.

S’avonds ben ik voor wat afleiding met lieve Isabelle naar de film gegaan. We wilden allebei graag naar The Shallows. Met Blake Lively en de haaien. Het was een mwah film, ik vond hem eentonig maar we hadden popcorn en alsnog een gezellige en fijne avond samen.

En toen was het zondag. De hele moeilijke dag.. Het weer zat ook niet mee want de hele dag regende het. We voelden ons verdrietig en hebben veel over de lieve schat gepraat. Mijn lieve vader die had verdorie 50 moeten worden… Het voelt zo oneerlijk en moeilijk.

Elk jaar dat papa jarig zou zijn herdenken we hem en gaan uit eten bij de pannekoeken bakker in Buren. Dit jaar ook weer. Hoewel het toch wel een stuk moeilijker was dan andere jaren. 50 jaar.. Dan hoor je een groot feest te geven. We aten gelukkig lekker en hebben heel veel over hem gepraat. Ik nam een pannekoek met beenham, honing mosterd saus, veel kaas, champignons, groente en rucola. Een heerlijke pannekoek!

Met lieve mama en Isabelle. Voor het eten hebben we een bos wandeling gemaakt en na het eten zijn we nog even naar de dijk gereden. Lieve papa, we denken altijd aan je <3

En dat was mijn weekje. Een fijne week met een emotioneel einde. Gelukkig  is de dag voorbij en hebben we hem zo mooi mogelijk geprobeerd te maken, meer kunnen we niet doen. Deze week is weer normaal, ik heb mijn eerste werkdagen bij Ici Paris XL, spreek af met Rob en verder zien we wel wat de week ons brengt. Het word als het goed is mooi weer! Ik wens jullie alvast een fijne week en bedankt voor het lezen

Eén reactie op “photodiary ♥ lekker veel gezond eten en fijne dingen”

  1. DQ schreef:

    Oeh dat bananenproducent ziet er fantastisch uit! En hardlopen blijft heerlijk! Kan zelfs na een drukke dag echt rustgevend zijn! Al vind ik t met die hitte de afgelopen weken moeilijk, dan loop ik toch een stuk minder. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *