www.charlottestorij.nl
13. 08. 2016

Echt.. Wat is dit voor een zomer? Ik kan hem bijna te triest voor woorden noemen. Ik heb nu gewoon een kledingstuk aan wat ik normaal zou dragen in de herfst en bij koudere temperaturen. Je weet gewoon niet wat je aan moet, wanneer je de BBQ kan aansteken of wanneer je een dagje strand plant want het kan gewoon niet.. Ik word er wel een beetje verdrietig van hoor.. Ik wil mijn zomerse jurkjes aan, mijn gebruinde Marbella huidje aan iedereen laten zien en blij worden door de zon. Maar nee, wat ik zie is een bewolkte grijze lucht en warme jassen met sjaals.. Vandaag wil ik gewoon even in de stemming komen met summer vibez. Want als ze hier niet zijn moeten we ze zelf maar zoeken toch?


Water Color!Flamingo Themed Pool Party! - Sugar and Charm - sweet recipes - entertaining tips - lifestyle inspiration:

#7: I will need a english degree to pursue my dream job. I need to be able to write emails to sponsors and future benefactors.:

50 uses for coconut oil:

anchor dropped:

Coconuts:

Black two piece swimsuit and an oversized hat = tropical glamor:

Omg heaven by ootdmagazine:

||:

Strawberry Limeade Cake will bring joy to your summer party. A perfect birthday cake as well.:

||:

♡ Pinterest 》Meghan Brown♡:

a l o h a:

 :

☯ Pinterest: goodjujutribe // Instagram: @goodjujutribe ☯ Join the tribe!ॐ Radiate positive energy✚:

Ik droom nog even verder.. *Zucht*

6 reacties op “summer vibezzz?”

 1. Gina schreef:

  Het weer is vandaag niet echt lekker nee! Dan maar wegdromen van fijne inspiratieplaatjes! <3

 2. Deze zomer is inderdaad nog niet zo zomers als gehoopt.. Helaas. Ondanks het gebrek aan overvloed aan zon blijft BBQ echt een super gezellige activiteit, ook met wat minder weer. Bijvoorbeeld onder de overkapping! Met heerlijke zomerse gerechtjes is er dan misschien toch nog een zomers gevoel 😉

 3. Mariska schreef:

  Heerlijk zulke plaatjes! Krijg helemaal zin in zomer. Die we niet hebben 🙁 op vakantie gaan zou ook een goede zijn. Als het goed is krijgen we een paar dagen halve zomer komende week 😛

 4. Lauren schreef:

  Gelukkig heb ik nog enkele weken vakantie in Frankrijk .. Ik kijk er helemaal niet naar uit om terug te keren naar de kou 🙁
  Leuke zomerfoto’s wel!

 5. Het weer was niet echt geweldig de afgelopen weken, nee. :(. Deze foto’s maken het een beetje goed, want wat een heerlijke zomerse sfeer!

 6. sunny mama schreef:

  Sorry voor mijn rare reactie hierboven. Om één of andere duistere reden kan ik op veel blogs geen reactie achterlaten, vandaar…

  Heerlijke foto’s!

  Zelf dacht ik het de voorbije week ook, dat de zomer nu voorgoed voorbij was en we in de herfst terecht gekomen waren. Des te aangenamer ben ik verrast door dit prachtige weer van vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *