www.charlottestorij.nl

Je gezicht schoon maken is een musthave voor een vrouw. Ik heb nu veel over de huid geleerd en we smeren elke dag genoeg make-up op onze huidjes. Ook krijg je ongemerkt veel viezigheid van buitenaf op je huid wat de Ph waarde weer aantast en je meer kans hebt op puistjes en ontstekingen. Goed schoonmaken dus! Ik teste de Cien facial toner uit. Kijk maar mee! 

Make-up removers heb je tegenwoordig in overvloed. Make-up doekjes, een olie emulsie of een water die gelijk alles lekker schoon maakt en verfrist. Ik vind een milk, micellair water of een tonic het fijnste werken. Doekjes gebruik ik alleen in nood of als ik onderweg ben want ze zijn eigenlijk heel erg slecht voor je huid. Dit is een facial toner van Cien, het eigen merk van Lidl. Ik moet zeggen dat ze een enorm uitgebreide collectie hebben op het gebied van beauty en verzorgingsproducten. 

Het flesje! Een simpele verpakking maar hij voelt stevig en fijn aan. Op de verpakking staat facial toner en op de achterkant vind je nog wat informatie en hoe je het product gebruikt. Lijkt me opzich logisch. Het flesje bevat 250 ml inhoud. Dit is de blauwe variant voor een normale tot gecombineerde huid. Je hebt ook nog een variant voor de droge tot gevoelige huid. De roze fles is dat 🙂

Wat ik een heel groot pluspunt vind aan deze toner is de manier hoe je het op je watje krijgt. Het flesje heeft een klik dop met een druk applicatie. Je drukt met je watje en maakt een pomp beweging en zo krijg je de toner op je watje. Werkt snel, ideaal en hygiënisch! 

Hey daar! Hier een make-up loze charr haha! Ik heb deze reiniger uitgebreid een paar dagen getest en ben erg tevreden! Hij werkt dus fijn met doseren en na 2 pompjes heb je genoeg om je gezicht schoon te maken. Je kan deze reiniging gebruiken voor je make-up, vettigheid en ik haal er ook mijn wenkbrauw poeder mee af. Voor ogen zou ik deze niet gebruiken omdat dat prikt en hij daar niet voor gemaakt is. Deze reiniging haalt mijn make-up er goed af, heeft een fijne, frisse geur en laat geen irritatie achter. Lekkere foto he van dat watje.. Maar it works!

Ik ben tevreden! Ik gebruik deze refreshing facial toner met veel plezier en hij is nu bijna aan het opraken dus dat word weer een nieuwe halen! De bus is praktisch, het doseren werkt fijn en hij verfrist mijn huid zonder irritaties. De Cien facial toner kan je kopen bij Lidl voor €1,19 ik raad hem zeker aan! Mocht je benieuwd zijn ook naar de andere producten dan zeg ik: op naar Lidl. Wat gebruik jij aan make-up remover producten? 

4 reacties op “Care | cien facial toner”

 1. Julia schreef:

  Wat lijkt me dit een fijn product, en dat voor die prijs!

 2. Esmay schreef:

  Wat een mooie foto’s! Lijkt me een fijne reiniger

 3. Karin schreef:

  Mooie review. Ik ga snel naar de Lidl om eens te kijken bij het assortiment!

 4. Lauren schreef:

  Ik ben al best lang op zoek naar zo’n reiniger met een pomp systeem. Leuk! En wauw voor dat geld, fijne review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *